luni, septembrie 26, 2022

Vladimir Putin se teme să nu fie asasinat. Măsură controversată pe care a luat-o după moartea Dariei Dughina

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, se teme să nu devină ţinta unei tentative de asasinat, așa cum s-a întâmplat şi în cazul Dariei Dughina, fiica mentorului președintelui.

Vladimir Putin se teme să nu fie asasinat

Prin urmare, acesta a decis să înăsprească toate controalele de securitate la Kremlin.

Totodată, toate maşinile care intră în zona Kremlinului sunt verificate cu mare atenţie peste tot, în portbagaj, chiar şi sub caroserie.

Te-ar mai interesa: Franța: Pastila de a doua zi, gratuită pentru toat...

În plus, şoferii care părăsesc zona sunt nevoiţi să anunţe plecarea printr-un mesaj.

Rușii nu cred în neimplicarea Ucrainei în asasinatul Dariei Dughina

Nikolae Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a spus că nu crede declarația Kievului potrivit căreia Ucraina nu este implicată în moartea jurnalistei Daria Dughina, scrie Interfax.

„Cuvintele lui Zelenski s-au pierdut de mult”, a spus Patrușev reporterilor miercuri, răspunzând la o întrebare a jurnaliștilor.

Mașina în care se afla Daria Dughina, fiica filosofului rus Aleksandru Dughin, a fost aruncată în aer în seara zilei de 20 august, lângă satul Bolshiye Vyazemy, regiunea Moscova. Fata a murit pe loc. FSB susține că această crimă a fost planificată de serviciile speciale ucrainene.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune tratamente pentru durerile articular...

„Reacția publică a unor oficiali ucraineni și a patronilor lor occidentali cu privire la această crimă josnică a confirmat încă o dată adevărata natură a autorităților de la Kiev, care nu își ascund satisfacția față de crima comisă”, a spus Patrușev.

„Rusia pornește de la premisa că nicio țară civilizată, indiferent de cursul politic la care aderă, nu are dreptul de a ignora încurajarea publică a terorismului, în special din partea oamenilor de stat de rang înalt”, a spus Patrușev.

Te-ar mai interesa: I se umflau picioarele tot timpul și medicii i-au ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private