miercuri, noiembrie 30, 2022

Suzy Cortez, renumitul fotomodel brazilian, a rupt tăcerea după mulți ani. Ea a dezvăluit momentele terifiante în care s-a întânit cu cel mai de temut om al planetei. Cortez a povestit cum a decurs întânirea bizară pe care a avut-o cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Dezvăluirea terifiantă a unui model :„Eram în pericol la Moscova”

Miss ”BumBum” a povestit tensiunile prin care a trecut în compania liderului rus: „nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată”.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Vedeta s-a întâlnit cu Putin în 2018, la Campionatul Mondial de fotbal desfășurat în Rusia. Celebrul fotomodel s-a declarat speriată de privirea și atitudinea liderului rus. Miss ”BumBum” a mărtursit că a avut parte de un sentiment tare ciudat în compania lui neștiind dacă președintele Rusiei o privește admirativ sau o urmărește.

Suzy Cortez: „M-a cam băgat în sperieți”

„Mi-a strâns mâna și s-a zgâit la mine câteva minute, ceea ce m-a cam băgat în sperieți. Pe durata întregii întâlniri, el a stat pe un soi de tron și, când voia să-mi spună ceva, vorbea cu o secretară, iar secretara se întorcea la mine și îmi spunea ce a zis.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată. Am stat o săptămână și m-am întors în Brazilia. Am spus că dacă pot, mă voi întoarce în Rusia. Dar astăzi sunt sigură că eram în pericol la Moscova”, a povestit Suzy Cortez.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Cât despre situația actuală, celebrul fotomodel brazilian, îl caracterizează pe Vladimir Putin ca fiind un adevărat psihopat violent.

„Putin s-a dovedit a fi un adevărat psihopat violent când a declarat război Ucrainei. Am fost în Rusia la Cupa Mondială, am fost muza lor, l-am întâlnit personal pe Putin și astăzi mi-am aruncat la gunoi toate tricourile pe care le-am câștigat acolo. Am aruncat și mascota din 2018 pe care am câștigat-o la Moscova. Eliberați Ucraina!”, a spus Suzy Cortez pe Twitter.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private