Sari la conținut

Vlăduța Lupău a ajuns la spital. Ce a pățit artista și cum se simte acum

Din cuprinsul articolului

Vlăduța Lupău a ajuns la spital. Ce a pățit artista și cum se simte acum, după ce a fost nevoită să-și anuleze toate planurile din această perioadă încărcată.

Vlăduța Lupău este printre cele mai îndrăgite artiste din România. Din păcate, artista are probleme de sănătate și este internată la secția de Boli Infecțioase a spitalului din Cluj Napoca.

Din cauza problemelor de sănătate, artista a fost nevoită să își anuleze spectacolele pe care le avea.

Pe rețelele de socializare, ea a postat o fotografie din spital, purtând la mână o brățară de înregistrare și poartă pijamale, semn că este internată.

De data aceasta, starea de sănătate i-a creat mari probleme, astfel că Vlăduța Lupău a fost nevoită să-și anuleze în spectacol de la Chișinău, fiind internată în spital, la secția de Boli Infecțioase din Cluj Napoca.

Reia spectacolele după ce își revine

Artista le-a transmis fanilor că va veni la următorul eveniment pe care îl are programat, dar acum, problemele de sănătate nu o lasă.

Vlăduța Lupău s-a mai confruntat și în trecut cu astfel de momente neplăcute, fiind nevoie de vizite la spital.

La scurt timp după ce l-a adus pe lume pe Iair, Vlăduța Lupău a început să se confrunte cu probleme specifice unei mămici.

Aceasta și-a pierdut din vitalitate, iar părul a început să îi cadă foarte bine. Cântăreața mărturisește că se gândește la o nouă tunsoare, mai ales că îi este frică să se pieptene, notează SpyNews.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel