luni, februarie 6, 2023

O nouă lovitură marca George Buhnici. De data aceasta, Buhnici jignește toți românii. Poate că își dorește mult să fie în centrul atenției…

George Buhnici pare să fi uitat de scandalul declanșat în această vară și lovește din nou. Sau vrea să fie mereu în centrul atenției și, pentru că ecourile scandalului din vară s-au stins, are o nouă idee…

„Românii sunt leneși”

Ei bine, George Buhnici vine acum cu o nouă declaraţie care va strâni reacţii printre internauţi.

Te-ar mai interesa: Sesiuni gratuite de consultații psihologice pentru...

Fostul jurnalist lasă să se înţeleagă că românii sunt leneşi şi muncesc doar atunci când rămân fără bani şi că, mai mult, scumpirile sunt binevenite pentru că îi pune la treabă!

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei.

De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin”, scrie George Buhnici pe contul său de Twitter.

Pe de altă parte, George Buhnici a declarat că nu este influencer, deşi toată lumea aşa îl consideră. „Vă rog frumos să nu-mi mai spuneți influencer. Eu sunt jurnalist și nu am sponsori. Eu lucrez într-o companie de media care are taxele la zi, are salariați, are un sediu.

Te-ar mai interesa: Un medic celebru împărtășește simptomele comune a ...

Nu sunt un influencer. Firmele care au contract cu mine nu sunt sponsorii mei.

Nu sunt o persoană de moravuri ușoare care are sponsori.

Sunt un creator, un jurnalist, un om care are echipă, care plătește salarii”, a mai scris George Buhnici pe Twitter, notează România TV.net.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private