joi, mai 26, 2022

Nu este prima oară când Vladimir Zelenski impresionează lumea cu mesajele transmise poporului condus de el. De această dată, președintele Ucrainei a impresionat o lume întreagă cu ultima declarație.

Zelenski a făcut să plângă toată PLANETA. Mesaj emoționant: „Sunt gata să-mi dau viaţa”

Dacă ar fi să aleagă între a fugi sau a fi alături de poporul lui, președintele Ucrainei a menționat că este pregătit să își dea viaţa pentru ţara lui.

Într-un interviu difuzat duminică, în cadrul emisiunii „60 Minutes” a postului CBS, Zelenski a explicat de ce a ales să nu fugă din Ucraina atunci când forţele ruseşti au lansat invazia ţării pe 24 februarie.

Te-ar mai interesa: Nu poți pierde grăsimea de pe burtă? Atenție la ac...

„Când toată lumea îţi spune că trebuie să pleci, trebuie să te gândeşti. Înainte de a face ceva, analizez situaţia. Întotdeauna am făcut-o cu calm, fără haos”, a declarat Zelenski pentru Scott Pelley de la CBS în interviul acordat prin intermediul unui interpret.


 Zelenski : „S-ar putea să nu fiu cel mai puternic războinic. Dar nu sunt dispus să trădez pe nimeni”

Președintele le-a explicat soţiei şi copiilor săi că trebuie să rămână pentru că este preşedintele Ucrainei şi că ei i-au susţinut decizia, potrivit Axios. În cadrul emisiunii, Zelenski a afirmat că „nu vreau să mă dau drept un erou. Îmi iubesc familia. Vreau să mai trăiesc mulţi ani, dar alegând între a fugi sau a fi alături de poporul meu, bineînţeles că sunt gata să-mi dau viaţa pentru ţara mea”.

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

„Nu sunt pregătiţi să renunţe la ţara noastră”

Președintele a mai spus că ar fi dispus să se întâlnească cu preşedintele rus Vladimir Putin pentru negocieri care să pună capăt războiului, dar a declarat că oficialii ucraineni „nu sunt pregătiţi să renunţe la ţara noastră” atunci când a fost întrebat dacă ar renunţa la vreo parte a Ucrainei pentru pace.

„Nu am crezut niciodată că acest drept este atât de costisitor”, a adăugat el, potrivit Mediafax.

Te-ar mai interesa: Alertă la Palat! A fost internat la spital în urma...

„Acestea sunt valori umane. Pentru ca Rusia să nu aleagă ce ar trebui să facem şi cum îmi exercit drepturile. Acest drept mi-a fost dat de Dumnezeu şi de părinţii mei”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private