joi, octombrie 6, 2022

Joi dimineață, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost implicat într-un accident de mașină, a dezvăluit purtătorul său de cuvânt.

O mașină de pasageri a intrat în coliziune cu vehiculul prezidențial și cu escorta sa în capitala Kiev, a declarat Sergii Nykyforov într-o scurtă declarație.

 

Ukraine President Volodymyr Zelensky involved in car crash

Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. Care este starea președintelui Ucrainei

„Președintele a fost examinat de un medic, nu au fost găsite răni grave”, a spus Nykyforov, porivit bbc.com.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

Șoferul autoturismului care s-a ciocnit cu autocarul a primit îngrijiri la fața locului și a fost dus la spital cu o ambulanță.

Nykyforov a spus că toate circumstanțele accidentului de circulație au fost investigate de către oamenii legii. Acesta nu a oferit alte detalii.

Acest lucru vine după ce președintele Volodimir Zelenski, în vârstă de 44 de ani, a vizitat miercuri orașul recucerit Izyum, un centru logistic cheie din nord-estul Ucrainei. Zelenski a mulțumit trupelor care au participat la un contraatac rapid împotriva ocupanților ruși și a supravegheat o ceremonie de ridicare a drapelului.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii atenționează: Risc mai mare de atac d...

În ultimele zile, armata ucraineană a recuperat zone din teritoriul ocupat, forțând trupele ruse să se retragă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private