vineri, august 19, 2022

Președintele Ucrainei a dat vina pe Rusia pentru știrile false care susțin că a fost internat în spital.

„Nu m-am simțit niciodată atât de puternică ca acum. Vești proaste pentru toți cei care răspândesc astfel de falsuri.”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avut o ieșire publică după ce au fost difuzate informații de un post de radio ucrainean care a subliniat că președintele a fost internat în spital din cauza stării grave de sănătate.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre capacul galben al băuturilor răcor...

Zelensky a postat pe rețelele sale de socializare un filmuleț în care este apare în biroul său prezidențial și în care asigură că această informație face parte din „o altă serie de falsificări” lansate de Rusia în cadrul războiului.

De asemenea, președintele Radei Supreme -Parlamentul ucrainean- Ruslan Stefanchuk a făcut apel la cetățeni să nu se lase manipulați cu acest tip de informații false.


Rusia a lansat mai multe informaţii false

„Astăzi, Rusia a lansat mai multe informaţii false că statul (ucrainean) nu ar mai fi controlat de preşedintele Zelenski, deoarece acesta s-ar afla în spital sau, mai exact, la terapie intensivă din cauza unei ‘probleme grave de sănătate’ „, a ironizat preşedintele ucrainean.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...

„Aşadar, iată-mă în biroul meu şi nu m-am simţit niciodată aşa de bine ca acum”, a spus el, stând la un birou şi purtând un tricou kaki. „Şi vestea proastă pentru cei care se ascund în spatele unor astfel de ştiri false este că nu sunt singur. Suntem 40 de milioane (de ucraineni)”, a adăugat el.

Într-o aparentă trimitere la vârsta lui Putin, el a spus:”Şi cu tot respectul pentru bătrâneţe, 44 nu este (aproape) de 70″.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Autoritățile ucrainene atribuie hackerilor ruși un atac cibernetic împotriva serverelor unui post de radio ucrainean care a răspândit aceste informații false despre starea de sănătate a lui Zelensky, potrivit agenției de presă ElDiario.

Rusia, care a invadat Ucraina la 24 februarie, nu a reacţionat deocamdată la ironia lui Volodimir Zelenski, notează Reuters.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private