Sari la conținut

Volodimir Zelenski, un nou mesaj pentru ruși: „Nu vor avea pace, mâncare, nu vor avea nici un moment de liniște. Ce rușine!”

Din cuprinsul articolului

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, transmite un nou mesaj în care le comunică soldaților ruși să plece înapoi. În caz contrat, acesta le promite că vor avea parte de momente îngrozitoare în Ucraina, unde se vor lovi de „o aprigă rezistență”.

La nivel mondial, oamenii sunt tot mai îngrijorați de acțiunile lui Putin și de atacul împotriva Ucrainei. De asemenea, acesta amenință orice stat care se va alătura Ucrainei și va interveni în conflictul dintre cele două puteri.

Zelenski, nou mesaj pentru ruși

„Oriunde vor merge, vor fi distruși. Nu vor avea pace aici, nu vor avea mâncare, nu vor avea nici un moment de liniște. Ocupanții vor primi un singur lucru de la ucraineni: rezistență. Rezistență aprigă. O astfel de rezistență încât își vor aminti mereu că nu renunțăm la ceea ce este al nostru, își vor aminti ce este un război patriotic. Da, pentru noi, ucrainenii, acesta este un război patriotic. Știm cum încep războaiele patriotice și știm cum se termină pentru invadatori”, a declarat președintele Volodimir Zelenski în această dimineață, notează Antena 3.

”Armata noastră face totul pentru a distruge pe deplin inamicul. Aproape 9.000 de ruși au fost uciși într-o săptămână. În Nikolaevsk, ocupanții sunt nevoiți să folosească zeci de elicoptere pentru a-și ridica morții și răniții de 19 și 20 de ani. Ce au văzut ei în viața lor în afară de această invazie? Ucraina nu vrea să fie acoperită de cadavrele soldaților. Mergeți acasă! Cu toții! Spuneți-le ofițerilor voștri că vreți să trăiți. Că nu vreți să muriți, ci să trăiți. Trebuie să oprim războiul și să restabilim pacea cât mai curând posibil.

Îi vom alunga. Cu rușine! Ca acei oameni obișnuiți care alungă ocupanții din magazinele alimentare unde soldații ruși merg să încerce să găsească ceva de mâncare. Aceștia nu sunt războinici ai unei superputeri. Aceștia sunt copii confuzi care au fost folosiți. Luați-i acasă”, a adăugat președintele Ucrainei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel