joi, decembrie 1, 2022

Vom avea parte de un Crăciun online? Ludovic Orban: Românii trebuie să respecte regulile de protecţie.

După vizita de lucru la Spitalul Metropolitan Monza, premierul României a dat asigurări, joi, că slujbele de Crăciun din acest an vor avea loc în condiţii speciale. Ludovic Orban susține că  trebuie să avem în vedere criza sanitară cauzată de pandemia de coronavirus.

„Ştiţi foarte bine că slujbele, în România, se pot desfășura respectând măsurile de protecție sanitară. Condițiile, reglementările, toate măsurile care nu sunt foarte complicate. Deci slujbele se desfășoară.

Te-ar mai interesa: Legenda fotbalului internațional internat în spita...

Singul lucru la care ne gândim este să convingem cât mai mulţi români să respecte măsurile de protecţie sanitară. Astfel încât să reducem cât mai mult numărul persoanelor care se infectează”, a declarat premierul României.

Comisia Europeană recomandă ca slujbele de Crăciun, online sau la televizor

Comisia Europeană recomandă înlocuirea liturghiilor de Crăciun tradiționale cu „inițiative online sau televizate”. Recomandările fac parte dintr-un proiect care insistă asupra distanțării sociale și a folosirii măștilor de protecție ca măsuri de reducere a infecțiilor.

„Liturghiile de Crăciun vor avea loc cu respectarea deplină a regulilor. Dacă liturgiile și întrunirile sunt supuse unei prudențe deosebite, acest lucru nu ar trebui să ne descurajeze. În ultimele luni a devenit clar cum este posibil să sărbătorim în condiții de siguranță, în deplină conformitate cu regulile. Suntem siguri că va fi așa și de Crăciun și va continua să fie un bun semn de solidaritate cu toată lumea”, a declarat monseniorul Mario Meini, președintele CEI.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private