Sari la conținut

Voropchievici: Ritualuri de succes făcute de cei mai puternici oameni

horoscop mihai voropchievici
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Horoscop 11-17 septembrie

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni.

„Steve Jobs

Spunea: Dacă azi ar fi ultima zi din viaţa mea, aş fi fericit cu ce urmează să fac.

În timp ce spunea, Steve Jobs se uita în oglindă. El îi transmitea celui din oglindă un ordin, un mesaj care trebuie să funcţioneze.

Mark Zuckerberg

Acesta spunea că se îmbrăca la fel în fiecare zi, pentru că acest lucru înseamnă o decizie mai puţin de luat.

Winston Churchill

Acesta avea un ritual foarte interesant. Se trezea în fiecare dimineaţă la 7:30, dar rămânea în pat până la ora 11:00, timp în care lua micul dejun, citea ziarul şi îşi făcea programul alături de secretara sa. Omul acesta ura să stea la birou.

Barack Obama

Acesta are un program strict de exerciţii fizice şi cardiovasculare începând cu ora 6:45, înainte de a servi micul dejun alături de familie şi de a-şi ajuta copiii să se pregătească pentru cursuri.”

Mihai Voropchievici, analiza lui Vladimir Putin

”Anul 2022 este sub influența cifrei 4, care înseamnă distrugere. Dar 4 poate să fie o cifră cu dublu-efect, pentru că poate să distrugă, dar și să auto-distrugă. El practic își urmărește țelurile.

Fiind născut în ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate și dacă le adunăm pe toate astea vom vedea că are tot 7 și cifra de destin.

Asta înseamnă două datorii karmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos, nu scoți nimic de la el. Știe să păstreze secrete. Ca dovadă, fiecare a dat cu presupusul și el a acționat în secret.

Dar 7 este introvertit, este foarte deștep și rezolvă la nivel intuitiv, comunicarea e mai puțină. Cu patru de 1 și trei de 2, el nu are decât acumulare. Acumulează informații, dar nu le transmite.

Cu patru de 1, vibrația lui 1, în poziția de a avea patru în diagramă, se traduce cam așa: cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Cu alte cuvinte, ei trebuie să se teamă, iar el, în momentul în care îi vede pe toți că se tem, el consideră că abia atunci e respectat.

Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează din frica oamenilor. Are și niște calități extrasenzoriale”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel