Sari la conținut

Vrei să arăți ca Tom Cruise…? Iată secretele lui „TOP GUN”

Tom Cruise

Din cuprinsul articolului

Vrei să arăți ca Tom Cruise…? Iată secretele lui „TOP GUN”. Ce mănâncă actorul, ce evită, ce stil de viață nu-s chiar din ”MISIUNE IMPOSIBILĂ” nici pentru noi:

Tom Cruise pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, după cum arată la cei aproape 60 de ani. Forma sa de invidiat atrage privirile, dar puțini știu că „secretele” sale stau în stilul de viață.

Ei bine, da, alimentația este motivul pentru care arată impecabil la vârsta sa. Vestea bună este că oricine poate urma dieta sa, nu este nimic complicat.

De altfel, și medicii ne recomandă o astfel de alimentație, dacă vrem să ne păstrăm tineri și sănătoși. Mai multe detalii despre dieta care ne menține tineri, puteți citi aici. Am întrebat un cardiolog cu 30 de ani de experiență care sunt secretele tinereții, iată răspunsul.

Ce mănâncă Tom Cruise

Așa cum ne recomandă și medicii nutriționiști, cardiologi, interniști etc., celebrul Tom Cruise NU consumă prăjeli. Actorul preferă alimente preparate la grătar deoarece prăjelile nu fac decât să accelereze procesul de îmbătrânire al organismului.

De ce? Ei bine, alimentele gătite în  baie de ulei pot duce la inflamații cronice ale țesuturilor și astfel accelerează îmbătrânirea. Așadar, fast-food… este un fel de misiune imposibilă.

Potrivit Men’s Health, Tom Cruise are un aport caloric de 1.200 de calorii zilnic. Dar fără carbohidrați, notează aceeași sursă.

Astfel, șansele ca acesta să fie văzut cu un bol de paste în față sunt aproape nule, cel mult în vreo fază de film, asta deși în trecut era cunoscut ca ”Regele Carbonara”. Semn că între timp dieta lui Cruise a suferit modificări, adaptate vârstei.

Cercetătorul în nutriție, dr. Paul Clayton a afirmat pentru Men’s Health că aceștia pot accelera îmbătrânirea prin crearea de insulină, un hormon de îmbătrânire.

Tom Cruise

Fără zahăr

Tom Cruise nu consumă zahăr, mai ales atunci când urmează să filmeze o nouă producție cinematografică. Este cunoscut că zahărul poate accelera îmbătrânirea prin provocarea de inflamații și deteriorarea colagenului și a elastinei.

Astfel, consumul de prea mult zahăr poate face ca pielea să pară mai bătrână, dar vestea bună este că acesta poate fi înlocuit cu îndulcitori mai sănătoși. Iată care sunt. 

Așadar, o arăta Tom Cruise bine și de la genă…, dar și modul în care știe să-și gestioneze dieta are rolul său important. Secretele ce stau în spatele tinereții sale sunt la îndemâna oricui acum.

Trebuie doar să alegem să le acceptăm și să le urmăm. A, și pe lângă dietă, se mai și antrenează la sală. Păi cum altfel să aibă condiția aia fizică…?

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel