Vrei sa lucrezi doar cu angajati profesionisti si seriosi? Apeleaza la serviciile oferite de catre www.jordanriver.eu !

Vrei sa lucrezi doar cu angajati profesionisti si seriosi? Apeleaza la serviciile oferite de catre www.jordanriver.eu !
Vrei sa lucrezi doar cu angajati profesionisti si seriosi? Apeleaza la serviciile oferite de catre www.jordanriver.eu !

Sa gasesti angajati profesionisti, seriosi, dornici sa lucreze si sa contribuie la indeplinirea obiectivelor firmei este din ce in ce mai greu. Numarul mare de romani care au ales sa plece in strainatate pentru un trai mai bun face ca in acest moment piata fortei de munca din tara noastra sa treaca printr-o criza.

Daca nivelul de trai din tara noastra nu se va imbunatati, aceasta criza va deveni din ce in ce mai accentuata. Lipsa fortei de munca din tara noastra incepe sa afecteze din ce in ce mai mult toate domeniile de activitate. Din ce in ce mai multi manageri de firme au inceput sa importe forta de munca.

Acest fapt tinde sa devina o normalitate avand in vedere ca este din ce in ce mai greu sa gasesti oameni profesionisti pe piata fortei de munca din tara noastra. Procesul de importare a fortei de munca este un proces mai complex decat in cazul in care ar fi angajati oameni din tara noastra.

Pentru a putea importa forta de munca profesionista, dornica sa munceasca pentru a contribui la indeplinirea obiectivelor firmei este necesara apelarea la serviciile unei firme care se ocupa cu plasarea fortei de munca. Apeland la o astfel de firma cresc sansele de a gasi intr-un timp scurt forta de munca calificata. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca o firma care se ocupa cu plasarea fortei de munca are deja o baza de date bine structurata dar si faptului ca in cadrul unei astfel de firme lucreaza specialisti care fac o recrutare si o selectie foarte riguroasa. Totul pentru ca firmele care au nevoie de forta de munca din strainatate sa beneficieze de cea mai buna forta de munca disponibila in acest moment pe piata fortei de munca de la nivel international.

Jordan River ofera angajatorilor forta de munca calificata intr-un timp foarte scurt

Activand in domeniul selectarii si plasarii fortei de munca inca de la sfarsitul anilor 90 in Germania, Olanda, Israel Canada si Romania, Jordan River este in acest moment una dintre cele mai stabile si respectate firme de plasare a fortei de munca. Pe langa experienta de care se bucura aceasta firma, aceasta are un portofoliu foarte bogat, fapt care demonstreaza seriozitatea si profesionalismul acestei firme. Firmele care apeleaza la serviciile oferite de catre aceasta firma beneficiaza de urmatoarele servicii:

  • Consiliere. Acest serviciu presupune oferirea intregului suport de care are nevoie angajatorul pentru ca personalul proaspat angajat sa se integreze cat mai bine in activitatea pe care o desfasoara firma care tocmai ia angajat.
  • Recrutare. Specialistii care lucreaza in cadrul firmei vor prelua intregul proces de recrutare si selectie a fortei de munca pentru a putea identifica cei mai buni candidati pentru posturile in care acestia urmeaza sa fie angajati. Procesul de recrutare si selectie este un proces foarte important in incercarea de a gasi cei mai buni specialisti motiv pentru care acest proces trebuie realizat cu foarte mare atentie si doar de catre specialistii din acest domeniu. In cadrul firmei Jordan River lucreaza doar oameni care se bucura de o experienta foarte mare in acest domeniu de activitate si care pana in momentul de fata au contribuit la angajarea unui numar foarte mare de persoane.
  • Imigrare. Pentru a putea angaja persoane din strainatate este necesara parcurgerea unui proces birocratic destul de anevoios. De tot ceea ce presupune procesul de imigrare se vor ocupa specialistii care lucreaza in cadrul firmei de recrutare pentru a lua aceasta povara de pe umerii angajatorului.
  • Testul de integritate. Jordan River este singura firma care se ocupa cu recrutarea si selectia fortei de munca care utilizeaza testul de integritate. Acest test se realizeaza de catre specialisti si este realizat pentru a putea identifica problemele de integritate ale candidatilor. In felul acesta firma se asigura ca ofera clientilor cea mai buna forta de munca, care se va integra foarte rapid la locul de munca si ca aceasta nu va crea probleme din nici un punct de vedere. Este foarte important acest fapt pentru ca se intampla de foarte multe ori ca angajatorii sa fie nevoiti sa concedieze persoane pe care tocmai le-au angajat pentru ca acestea fie nu au reusit sa se integreze la locul de munca fie pentru ca au probleme de comportament. Utilizand testul de integritate scad foarte mult sansele de a angaja oameni care nu sunt compatibili cu cerintele pe care trebuie sa le aiba niste angajati model.

Concluzii

Pentru ca lipsa fortei de munca calificata din tara noastra sa nu constituie un impediment pentru angajatori este necesar ca acestia sa apeleze la o firma de recrutare si selectie a fortei de munca. Apeland la o astfel de firma, angajatorii vor avea in cel mai scurt timp angajati model, profesionisti, care nu creeaza probleme la locul de munca si care vor contribui din plin la atingerea obiectivelor firmei pentru care lucreaza. Nu lasa ca lipsa fortei de munca din tara noastra sa iti afecteze activitatea. Apeleaza la specialisti pentru a angaja personal specializat. Apeleaza la Jordan River!

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile oferite de catre Jordan River dar si pentru a putea intra in contact cu specialistii care lucreaza in cadrul acestei firme acceseaza https://www.jordanriver.eu/recrutare-forta-de-munca

8 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox