joi, iunie 17, 2021

Cum să rămâi ÎNSĂRCINATĂ mai repede? Trucuri pentru POZIȚII, alimente și mod de viață

Unele femei își doresc cu ardoare să rămână însărcinate și nu se întâmplă. Este bine să luați în calcul și aceste

sfaturi.

Dietă și nutriție. Corpul nostru se pregătește pentru sarcină dacă are parte de o dietă corespunzătoare. Alimentele alcaline sunt obligatorii.

Ele cresc fertilitatea, așadar mâncați mazăre, fasole, germeni, pepene, avocado, apă cu lămâie. Dacă vă plac alimentele acide, cresc și aciditatea uterină, dar și mucusul cervical, iar asta este groaznic! Sperma va fi distrusă. Așa că, dacă lucrați la un bebe, evitați ceaiurile, alcoolul și carnea roșie!

Suplimentele. Dacă vei lua multivitamine, vei putea concepe mai ușor. Neapărat acid folic, deoarece previne malformațiile bebelușului.

Mergi regulat la controale. Trebuie să știi exact care este situația ta medicală, ce carențe ai, și doar medicul le poate identifica, în urma controalelor amănunțite.

Sex! Evident, cum altfel? Trebuie să faci sex zilnic, nu doar în perioada de ovulație. Lucrați intens, este o perioadă minunată, bucurați-vă de voi și de actul sexual, nu trebuie să fie o misiune, ci o plăcere!

Poziții bune. Nu rămâi însărcinată făcând sex în orice poziție. Poziția misionarului este cea mai indicată pentru a crește șansele unei sarcini, întrucât conduce sperma cât mai aproape de cervix.

Calendarul

menstrual. Țineți evidența clară a ciclurilor menstruale, este foarte important să știți când are loc ovulația. Acum există nenumărate aplicații care vă indică toate perioadele prin care trece corpul dumneavoastră.

Nu vă complicați. Vaginul nu este prietenos cu sperma, așa că evitați produsele cosmetice vaginale, cum ar fi spray-urile, gelurile, spuma intimă, lubrifianții sau tampoanele interne.

Fără medicamente, substanțe interzise, fumat și alcool. Studiile arată că toate acestea nu sunt bune dacă doriți să rămâneți însărcinată. Nici viitorul tată nu trebuie să le consume, întrucât

afectează calitatea spermei.

Mențineți o greutate normală și faceți mișcare. E important să scăpați de excesul ponderal, o cantitate mare de estrogen va determina o ovulație neregulată, iar o greutate prea mică duce la dezechilibre hormonale. Încercați să vă apropiați de greutatea ideală.

Fiți fericiți. Optimismul, buna dispoziție sunt esențiale atunci când ”lucrați” la un bebeluș. Stresul este nociv și vă dezechilibrează psihicul și organismul. Gândiți pozitiv și minunea se poate întâmpla mai repede decât ați crede!

Ultimele stiri

Parteneri