Sari la conținut

Vrei să slăbești? Dr. Bilic spune ce să mănânci: Este alimentul anti obezitate

Vrei să slăbești? Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, spune că există un aliment  anti obezitate. Acesta poate fi consumat, fără limită de cantitate, indiferent câtă grăsime are. 

Medicul spune că brânza proaspătă și carnea fiartă sunt alimentele recomandat de medici în boli hepatice. Sunt alimente ușor de digerat care ajutau și la refacerea organismului.

Potrivit medicului, aceste alimente sunt bune și pentru cei care vor să slăbească.

”Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescență după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit.

Crește cu 30% randamentul curei de slăbire

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetătorii englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire, explică dr. Bilic.

Dr. Bilic: recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume

„Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect antiobezitate.

Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume – fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, conchide nutriționistul.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel