Sari la conținut

William și Harry mai au un frate și o soră! Nimeni nu stia. Prezența lor la înmormântarea Reginei a șocat pe toată lumea

MILIARDE de persoane din întreaga lume au urmărit înmormântarea de stat a Reginei și au urmărit cum membrii familiei regale își aduceau un ultim omagiu.

Printre membrii familiei regale îndurerate s-au numărat câteva rude mai puțin cunoscute, inclusiv prințul William și sora vitregă „uitată” a prințului Harry, Laura Lopes.

Laura, în vârstă de 44 de ani, și fratele ei Tom Parker Bowles sunt copiii lui Camilla, Regina Consort, și ai primului ei soț, ofițerul din armata britanică Andrew Parker Bowles.

Înainte de căsătoria Camilliei cu Charles în 2005, ea a fost căsătorită cu Andrew din 1973 până în 1995 și au avut doi copii.

În timp ce unii îl pot recunoaște pe Tom ca un binecunoscut scriitor culinar care a apărut în emisiuni TV culinare precum MasterChef, Laura duce o viață mai privată.

Ea și-a făcut debutul public pentru prima dată cu Familia Regală la nunta mamei sale cu Prințul Charles, în 2005, unde a fost văzută întâlnindu-se cu noua ei familie vitregă, inclusiv prințul William și prințul Harry, potrivit The Sun.

Laura este un curator de artă consacrat și după ce a lucrat ca și corespondent auto pentru revista de lux Tatler în 2001, și-a îndreptat atenția către galeriile de artă.

Fiica Camillei a condus inițial The Space Gallery, situată în Belgravia, Londra, înainte de a co-fonda și a deveni director de galerie a Eleven Fine Art timp de 11 ani.

Acum, ea conduce propriile expoziții.

Laura a participat anterior la premiere importante ale filmelor, inclusiv premiera mondială a filmului James Bond Skyfall la Tate Modern în 2012.

Atunci când nu se află pe scena artistică sau pe covoare roșii, Laura își îndeplinește îndatoririle sale de părinte, deoarece este mamă cu trei copii: Eliza, de 14 ani, și gemenii Gus și Louis, de 12 ani.

De fapt, fiica ei Eliza a fost domnișoară de onoare când William s-a căsătorit cu Kate în 2011 și când Harry s-a căsătorit cu Meghan în 2018, Laura a fost printre invitații prezenți.

Fratele ei, Tom, a lucrat pentru revista Tatler, ca și sora lui, ca editorialist culinar al revistei și a scris cinci cărți de bucate.

În mod unic, regele Charles este atât tatăl său vitreg, cât și naș.

Când era mai tânăr, Tom a urmat Eton – aceeași școală ca William și Harry – înainte de a continua să studieze la Universitatea Oxford.

Copiii Camillei nu au moștenit niciun titlu sau îndatorire regală.

Deși fac parte din familia regală prin căsătorie, deoarece nu sunt sânge pur, nu vor reprezenta Coroana.

Copiii Reginei Consort Camilla nu sunt în linia succesorală.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel