miercuri, noiembrie 30, 2022

Autoritățile au început investigarea unor buletine de vot descoperite într-un depozit de gunoi din judeșul Mureș. Foarte multe erau parțial arse și numai câteva procente erau invalide.

Potrivit descoperirilor de până acum, numai 15% dintre buletinele găsite erau invalide.

Autoritățile au început să investigheze acest caz și au spus că vor reveni cu detalii odată cu obținerea mai multor informații.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Aproximativ 220.000 de buletine de vot, găsite la gunoi

Autoritățile ungare investighează cazul sutelor de buletine de vot pentru alegerile, care au avut loc astăzi în țara vecină, descoperite într-un depozit de gunoi din județul Mureș.

O parte dintre buletinele aruncate, pe care maghiarii din România cu cetățenie ungară își exercitaseră votul, erau parțial arse, scrie o publicație locală, dezvăluie RRA.

Peste 225.000 de plicuri cu voturi prin corespondență au sosit din străinătate în Ungaria în cursul serii.

După prelucrarea a 160.000 din acestea, s-a constatat că 15% sunt invalide. Referindu-se la voturile descoperite parțial arse la un deponeu ilegal menajer din localitatea Livezeni, în apropiere de Târgu Mureș, în România, vicepreședintele Biroului Național Electoral din Ungaria, Gergely Varga-Sóskuti, a afirmat.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Autoritățile competente au fost sesizate, iar avocații se ocupă de caz. Când vom avea concluziile finale vom anunța presa”, a dezvăluit Gergely Varga-Sóskuti.

Până la această oră nu au fost semnalate evenimente deosebite.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private