joi, mai 26, 2022

Volodimir Zelenski a făcut un nou anunț cu privire la obiectivele Rusiei. În mesajul video postat pe canalul Telegram, președintele Ucrainei spune că sarcina coaliției anti-război este încheierea războiului inițiat de Rusia.

Zelenski, anunțul care zdruncină lumea din temelii: „O catastrofă care va dăuna inevitabil tuturor”

„Agresiunea rusă nu a fost menită să se limiteze doar la Ucraina, doar la distrugerea libertăţii şi a vieţilor noastre. Întregul proiect european: acesta este obiectivul Federaţiei Ruse”, a transmis Volodimir Zelenski, potrivit informațiilor preluate de agenţia Unian.

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

De asemenea, acesta a subliniat că susţinerea dorinței de pace a Ucrainei nu este doar o datorie morală a tuturor statelor democratice, ci o „strategie de apărare pentru orice stat civilizat”.

„Să ne elibereze ţara de invadatori. Şi să asigure securitatea Ucrainei şi, prin urmare, securitatea democraţiei şi a libertăţii pentru popoarele din Europa de Est”, a adăugat Zelenski.

Potrivit declarației făcută de liderul ucrainean, pacea şi securitatea trebuie restabilite cât mai curând posibil, potrivit Capital.

Strategie de apărare pentru orice stat civilizat

„Este de fapt o strategie de apărare pentru orice stat civilizat. Puneţi presiune maximă asupra Rusiei pentru a restabili pacea şi securitatea cât mai curând posibil, pentru a readuce puterea în cadrul dreptului internaţional cât mai curând posibil şi pentru a evita o catastrofă prin utilizarea legii forţei, o catastrofă care va dăuna inevitabil tuturor”, a completat președintele ucrainean.

Te-ar mai interesa: Tot ceea ce trebuie să știi despre febră. De ce se...

Recent, președintele ucrainean a spus recent că embargoul asupra petrolului „ar trebui să fie primul pas”, la nivelul tuturor „democraţiilor, al întregii lumi civilizate”.

Zelenski: Petrolul rusesc şi îl poate face toxic pentru toate celelalte state

„Când tirania lansează o agresiune împotriva a tot ceea ce menţine pacea în Europa, trebuie luate măsuri imediate. Iar embargoul asupra petrolului ar trebui să fie primul pas. La nivelul tuturor democraţiilor, al întregii lumi civilizate. Atunci Rusia va resimţi. Atunci va fi un argument pentru ei – să caute pacea, să oprească violența fără rost. Lumea democratică poate renunţa cu siguranţă la petrolul rusesc şi îl poate face toxic pentru toate celelalte state”, a declarat Volodimir Zelenski.

Te-ar mai interesa: Specialist în sănătate publică despre variola maim...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private