joi, iunie 1, 2023

Într-un demers de a sprijini sănătatea copiilor din România, Zewa anunță colaborarea cu Organizația Salvați Copiii România pentru modernizarea spitalelor de pediatrie din țară.

Zewa susține Organizația Salvați Copiii în renovarea spitalelor de pediatrie, oferind 1% din valoarea vânzărilor realizate în perioada 15 mai – 15 iulie 2023, aplicat la prețul de listă al produselor, într-un plafon maxim de 250.000 RON. Prin această inițiativă, Zewa își consolidează angajamentul de a promova igiena și sănătatea prin soluții inovatoare și produse de înaltă calitate.

Te-ar mai interesa: Alimente care ajută la prevenirea cheagurilor și a...

„Știm că siguranța și sănătatea copiilor sunt cele mai importante lucruri din lume. De aceea, suntem mândri să susținem Organizația Salvați Copiii în demersul de renovare a spitalelor de pediatrie. Ne dorim un viitor în care fiecare copil să crească într-un mediu sigur și sănătos, iar prin proiectele noastre încercăm să dăm o mână de ajutor pentru a face acest vis realitate. Contribuind la îmbunătățirea condițiilor din spitale, aducem o schimbare în bine atât pentru micii pacienți, cât și pentru familiile lor”, a declarat Mihaela Badea, Marketing Manager Consumer Tissue South East Europe la Essity (deținătorul mărcii Zewa).

Te-ar mai interesa: Bolnavii de cancer dau în judecată Ministerul Sănă...

1% din prețul încasat din produsele vândute, direcționat către modernizarea spitalelor

În România, există 12 spitale de pediatrie, 118 secții și 112 compartimente specializate în pediatrie, însă multe dintre acestea nu îndeplinesc standardele europene în ceea ce privește infrastructura și echipamentele medicale. Aceste spitale și secții au nevoie de modernizare și îmbunătățiri constante, unele dintre ele având aceleași dotări și infrastructură nemodernizată încă de la înființarea lor. Pentru a asigura un mediu sigur și confortabil pentru micii pacienți și cei care le sunt alături în timpul spitalizării, este esențial ca spitalele să ofere condiții adecvate, inclusiv băi suficiente la standarde europene, precum și facilități de ultimă generație.

Te-ar mai interesa: Atenţie la bacteria ucigaşă care nu poate fi distr...

„Sistemul medical românesc a fost supus unor presiuni majore în ultimii ani, iar nevoia de renovare și dotare este una esențială, mai ales în spitalele de pediatrie, unde șansa la o recuperare rapidă e dată de promptitudinea diagnosticului și de accesul rapid la servicii medicale de calitate. De aceea, apreciem responsabilitatea socială și susținerea, o resursă de bine atât de importantă”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv al Organizației Salvați Copiii.

Te-ar mai interesa: Medic: Nevoia de a urina mai des și mult mai urgen...

Prin achiziționarea oricărui produs Zewa în perioada 15 mai – 15 iulie 2023 te alături cauzei și contribui la îmbunătățirea vieții copiilor spitalizați. În plus, dacă înscrii bonul fiscal pe site-ul www.zewa.ro, ai șansa să câștigi săptămânal în această perioadă câte un card cadou în valoare de 10.000 RON pentru renovarea casei tale. Mai multe detalii despre campanie, inclusiv regulamentul complet, sunt disponibile pe www.zewa.ro.

Te-ar mai interesa: Ministerul Sănătății vrea să-i facă medici de fami...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private