joi, mai 19, 2022

În prezent, părinții au opțiuni limitate atunci când vine vorba de îngrijirea și supravegherea copiilor atunci când apare o urgență. Acest lucru este pe cale să se schimbe, potrivit autorităților.

Părinții vor primi zile libere atunci când cursurile cu prezență fizică vor fi suspendate. Această măsură vine atât în ajutorul părinților, cât și în ajutorul copiilor.

Îngrijirea și supravegherea copiilor este o prioritate, motiv pentru care autoritățile vor susține aceste nevoi în viitor.

Te-ar mai interesa: 6 tehnici utile în cazul atacurilor de panică...

Mulți români nu își pot permite o bonă sau, de asemenea, nu pot angaja o persoană nouă atât de repede, în cazul unei urgențe.

Majoritatea românilor preferă să stea personal cu copilul în cazul unor circumstanțe, iar acest lucru va fi facilitat, de la zi la zi, de noile decizii adoptate.

Zile libere pentru părinți!

Părinții primesc zile libere dacă se suspendă activitățile didactice cu prezență fizică în școli – este un proiect adoptat decizional de Camera Deputaților. În prezent, aceste zile sunt acordate numai în situația în care orele se fac online din cauza pandemiei de coronavirus, notează RRA.

Te-ar mai interesa: Rețeta Părintelui Iustin Pârvu pentru tratarea can...

„Românii au trecut prin această provocare în care a fost dublată, practic, vacanța școlară, fără să poată beneficia de acest sprijin și au fost nevoiţi să stea acasă cu copiii în perioada respectivă.

Înțelegem și susținem măsurile de prevenție, dar este necesar ca Guvernul, executivul și iată, cu îmbunătăţirile aduse de Parlament, să înțeleagă că viețile familiilor și responsabilitatea părinților nu pot atât de ușor să se adapteze de la o zi la alta în momentul în care li se cere să supravegheze copiii o săptămână întreagă cu cursuri întrerupte intempestiv”, a explicat Deputata USR, Oana Ţoiu.

Te-ar mai interesa: De ce să consumi MIERE? Efecte SPECTACULOASE pentr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private