Sari la conținut

Zodia care are cununiile legate. Cum se dezleagă cununiile? Părintele Ilarion: Primul lucru pe care trebuie sa-l faca oricine, indiferent de gravitatea situatiei, este..”„

Nu toate persoanele au noroc în dragoste, însă unuii sunt predispuși la singurătate, indiferent cât de mult ar încerca.

Ce înseamnă cunii legate?

Potrivit crestinortodox.ro, cununiile legate reprezinta un motiv amintit de unii dintre cei care nu reusesc sa se casatoreasca, ori care intampina mari greutati in aceasta directie.

Astfel, cand trece multa vreme fara a gasi un prieten/prietena, cand trec anii si tot degeaba, cand apare o neliniste puternica in momentul cererii in casatorie, cand se hotaraste anularea casatoriei chiar in ziua programata sau cand apar alte schimbari emotionale neasteptate, unii trag concluzia: „Am cununiile legate!”

Cum se dezleagă cununiile?

Parintele Ilarion spune: „In unele cazuri, se dezleaga usor, iar in altele, foarte greu. Primul lucru pe care trebuie sa-l faca oricine, indiferent de gravitatea situatiei, este post o saptamana, dupa care spovedanie generala, adica marturisirea tuturor pacatelor, de la varsta de sapte ani, Sfanta Impartasanie si Taina Sfantului Maslu.

Prin aceste Sfinte Taine te intaresti cu harul lui Dumnezeu, har curatitor si intaritor.” Parintele recomanda, mai apoi, ca cel in cauza sa guste zilnic Aghiasma, untdelemn sfintit in Taina Sfantului Maslu, dupa ce face insa patruzeci de metanii.

Nativul cel mai ghinionist al zodiacului este Fecioara

Nativii din zodia Fecioarei, deși excelează pe plan profesional, pe plan personal se pare că sunt urmăriți de ghinion.

Nativii din această zodie sunt extrem de atenţi la detalii și analizează oamenii din jurul lor. Acest lucru îi face să aibă mari pretenții în alegerea partenerului. Au o personalitate complexă și nu se mulțumesc niciodată cu puțin. Fecioarele au impresia că nimeni nu le poate ajunge la suflet.

Aceste femei din zodiac au ghinion în dragoste, dar asta și pentru că nu știu cum să se comporte în relația de cuplu și își doresc să facă imposibilul din nimic. Se spune că au cununiile legate și foarte greu își găsesc un partener.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel