Sari la conținut

Zodia care câștigă tot: sănătate, bani, iubire și succes. Predicții astrale cu Mihai Voropchievici

zodii

Zodia care câștigă tot. Jocul viitorului aduce vești extraordinare pentru nativii din Leu, Fecioară, Vărsător și Capricorn. Dintre acestea, însă, Fecioarele au tras lozul câștigător pe toate planurile.

Jocul viitorului, un tip de horoscop, în cadrul căruia prognozele astrologice sunt realizate pe baza unor figuri geometrice care au anumite semnificații, mai este numit și „a patra divinație grafică cartografică, după Tarot”.

Iată care sunt predicțiile astrologice pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2024, pentru toate cele 12 semne zodiacale, realizate de Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Predicții astrale pentru zodia Berbec- Orgoliu rănit

Se anunță furtună, carte negativă. Berbecii sunt bulversați de o situație confuză. Sunt furioși, trec la dispute, au orgoliul rănit și explodează de nervi. Dacă i-a supărat cineva și nu le-a făcut pe plac, apar dispute care pot fi urmate de ruptură violentă.

Taur- Secrete dezvăluite

Se anunță o săptămână în care fecunditatea se află la cote înalte. E important să fiți receptivi, să aveți răbdare cu partenerul sau partenera. Faceți o deplasare în natură. Simțiți-vă bine. Dezvăluiți anumite secrete. E bine să vă cunoașteți unul cu celălalt. Veți vedea că situația va evolua lent, dar sigur.

Gemeni- Comunicare fructuoasă

Importanța comunicării și a schimburilor de idei, sau profesionale. O scrisoare, un telefon sau o deplasare vă va satisface propriul orgoliu. Veți fi liberi la comunicare.

Predicții astrale pentru zodia Rac- Călătorie

Veți face o călătorie, posibil în schimb de experiență. Pentru cei singuri, în această călătorie veți descoperi pasiunea, găsind un partener sau o parteneră. Înaintați încet, nu forțați mâna norocului. Pentru voi este recomandat să faceți totul lent, pentru a avea succes, reușită. Cei care au afaceri vor semna un contract foarte benefic.

Leu- Pasiune și dragoste

Este o săptămână în care pasiunea voastră va fi oscilantă, o zi mai bună, o zi mai puțin bună. Veți putea avea parte de o întâlnire pasională, bazată pe atracția fizică. Dorința voastră va fi împlinită la cote superioare.

Fecioară- Sănătate, bani și dragoste

Vor avea parte de reușită totală în tot ceea ce întreprind, pe plan profesional și plan personal. Au parte de sănătate, bani, iubire și succes.

Predicții astrale pentru zodia Balanță- Reverie

Se întorc în timp și se gândesc la cât de bine și frumos era în tinerețe. Vor avea nevoie de cineva care să îi trezească la realitate.

Scorpion- Relație nouă

Se relansează un lucru pe care voi l-ați discutat, l-ați analizat și aveți și forța combativă de a vă impune punctul de vedere pentru că pasivitatea nu vă ajută în nici un fel. Veți începe o relație nouă, fie că e de afaceri, dar poate fi și una amoroasă.

Săgetător- Amintiri dureroase

Își va aduce aminte de tot felul de lucruri. Cineva care i-a promis marea cu sarea l-a abandonat, l-a trădat. Sunteți prizonierii unei situații în care săptămâna aceasta nu puteți face prea mult pentru voi. Părăsiți-i pe cei care v-au trădat ca să nu mai aveți parte de astfel de fenomene în viața voastră.

Predicții astrale pentru zodia Capricorn- Succes pe toate planurile

Reușită! Afirmare! Recunoașterea meritelor! Cu succes veți clarifica o situație. Veți avea succes în tot ceea ce întreprindeți. La orizont se întrezărește o mare dragoste pentru cei necăsătoriți. Pentru cei căsătoriți, dragostea ia amploare.

Vărsător- Încredere și reușită

Vor demara noi acțiuni. Vor avea parte de o activitate profesională reușită și de o realizare materială pozitivă. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă vă dă încredere în viață și nu vă face să ezitați la toate aceste porniri pe care le aveți voi în suflet.

Pești- Moment de reflecție

Au o săptămână în care sunt nevoiți să facă o alegere. Sunt ezitanți. Sunt prinși de neliniști. Au o persoană cu care rivalizează și sfatul Semilunilor este: Reflectați înainte de a acționa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel