sâmbătă, mai 28, 2022

Oreste, mărturisire PUBLICĂ: Am greșit mult, am sperat mult și nu am realizat nimic… Îmbătrânit în rele și iluzii, mă desfac din ghearele întunericului luminos.

În urmă cu doar trei luni, Oreste anunța că intenționează să părăsească România. Fostul prezentator TV se declara la acea vreme dezamăgit de sistemul românesc. „Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în țara mea”, avertiza Oreste, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Te-ar mai interesa: Cancer vulvar: simptome ascunse despre care ar tre...

„La aproape 50 de ani, mă retrag definitiv de pe aceste minunate meleaguri, blestemate de a fi jefuite de factorul intern”

„Am un singur mare regret legat de țara mea. Sistemul românesc și-a alungat toate resursele intelectuale, artistice, politice și s-a umplut până la refuz cu mediocri, ticăloși și trădători.

Speranța mea, că se poate reconstrui, din pepiniera societății civile, o clasă politică decentă, cu viziuni coerente și consistente, s-a născut în 1994 și m-a călăuzit până în 2021. Apoi, am înțeles că nu se poate.

Am plâns și, oricât de dureros este, mă gândesc acum, la aproape 50 de ani, să mă retrag definitiv de pe aceste minunate meleaguri, blestemate de a fi jefuite de factorul intern.

Te-ar mai interesa: Mit dezmințit: suplimentele de vitamina D nu previ...

Voi închide definitiv cercul aspirațiilor mele naive în 2024. Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în țara mea. Dar flacăra speranței va continua și până la urmă va arde din temelii spurcăciunea din sistem, iar oamenii frumoși și liberi vor triumfa! Păcat că fără mine! Dumnezeu să ne ajute și să ne ierte pe toți!”, este mesajul transmis de Oreste.

Oreste, mesaj tulburător: Ce oare poți face cu adevărat în fața morții, a bolii, a pierderii? Nimic./ Vindecarea începe greu și abia după ce devii conștient de boala ta…

Recent, fostul prezentator TV a revenit cu un mesaj ermetic, un semnal de alarmă pentru amorțeala care i-a cuprins pe majoritatea oamenilor.

Te-ar mai interesa: Persoanele care vor refuza să își facă aceste anal...

„Observ de ceva vreme un soi de amorțeala a minților și o încrâncenare a inimii, atunci când viața ne preda lecția iesirii din confort… am simțit deplin asta, pe propria-mi piele… și totuși ce lucrare tainica face Dumnezeu atunci când te pune in fata propriei neputințe.

Ce oare poți face cu adevărat in fata morții, a bolii, a pierderii? Nimic… dar abia când ești acolo, când întunericul disperării te cuprinde și pare fără de ieșire… se întâmpla, nu durează mult, o clipa sau doua, sa simți ca nu esti singur!

Te-ar mai interesa: Ziua Igienei Menstruale 2022: 5 sfaturi de igienă ...

Omul tuturor durerilor, cel mai smerit și bland dintre noi, cel ce s-a asezat pe Cruce iertându-i pe cei care ii băteau piroane in palme, este acolo, lângă tine… e lângă toți, dar tace discret… încă nu a venit vremea ca tunetul vocii lui sa fie auzit pe întreg pământul…

Și știu ca chiar aceste gânduri ale mele vor scoate pe cineva, care citește, din zona lui de confort… Se va înfuria fără motiv si chiar nu va putea rezista impulsului sa jignească…dar e normal… vindecarea începe greu si abia după ce devii totuși conștient de boala ta…”, a atenționat jurnalistul.

Te-ar mai interesa: Drept de viața sau de moarte! Un bărbat și-a deter...

Imediat după postarea mesajului misterios, Oreste Teodorescu a postat o mărturisire publică, pe care o redăm și noi mai jos.

Mărturisire PUBLICĂ: „Am greșit mult, am sperat mult și nu am realizat nimic…”

Una dintre foarte multele greșeli pe care le-am făcut in viața mea ticăloasă, este incăpățânarea, chiar trufia de a crede ca pot schimba ceva pe acolo pe unde ma poarta pașii… ce sinistra Nebunie!

Curiozitatea și mai ales setea de a înțelege Misterele lumii m-au adus la porțile templului masonic. Am intrat și am stat acolo vreo 8 ani. După primii cinci am înțeles mecanismul din spate, dar prostul de mine a crezut ca poate aduce și acolo măcar o clarificare, (masonii se declara in căutarea Cuvântului Pierdut, deși deschid ritualul cu Evanghelia Sf Ioan, care arată limpede cine și ce este cuvântul), atunci de ce îl mai cautam, dacă l-am găsit deja?) Răspunsul la aceastea intrebare este deconcertant: Hristos e Hiram care învie mereu și mereu in Maeștrii masoni!

Și încă nu am plecat, crezând ca poate nu am înțeles eu bine, apoi sunt izbit de o alta explicație stranie: INRI, nu înseamnă Iisus Nazarineanul Regele Iudeilor ci Ignae Natura Reintegratur Integra (prin foc întreaga natura se regenerează)… hopa… aici mi s-a aprins un beculeț și am început sa bat in retragere… după 6 ani… dar tot am îndrăznit sa cred ca poate, printr-un dialog sincer, ne lămurim cu toții, mai ales ca la ținutele masonice se țin planșe (lucrări, eseuri despre teme majore).

La insistentele mele legate de Cuvânt, mi s-a explicat de către marii hierofanti (niște domni grăsuți, cu degete mici, tip cremwusti) ca de fapt Mesia nu este Hristos ci Sf. Ioan Botezătorul… aici, oricât de lipsit de cunoaștere teologica, tot te cuprinde o neliniște…

Ceea ce m-a făcut însă sa rup rândurile, sa părăsesc definitiv acest club complicat a fost mărturisirea ca francmasonul prețuiește mai mult Gnoza decât Mântuirea, ca nu exista rai ci doar o permanenta inviere a lui Hiram, arhitectul templului lui Solomon, in fiecare mason.

La plecare, am fost ars între coloane, adică din perspectiva inițiatică sa îmi fie uitat numele veșnic de către frati! Mișto… asta chiar a fost un dar!

Am simțit repede cum toate ușile altădată deschise se închid rând pe rând…pana când am rămas de-a dreptul fără contracte, job, plus câteva atacuri de o duritate fără precedent. A fost cea mai frumoasa perioada din viața mea spirituala, căci cu fiecare “palma” și “șut in fund” de la frati, simteam cum incepe Dumnezeu cel Viu și Adevărat sa ma curețe de trufie, gânduri rătăcitoare, orgoliu nemăsurat, raționalism mărunt și foarte multe alte amăgiri, ce-i drept, superb ambalate.

Apoi, cretin din fire, am crezut ca măcar in politica orizontala as putea aduce niște idei constructive. Nu mi-am dorit niciodată funcții sau privilegii (m-a lecuit Tata de patima lăcomiei și setei de putere, mai inainte puțin), ci am vrut sa sprijin cu tot ceea ce sunt și am, oameni care vor, pot și se lupta pentru a aduce măcar puțin bine și in sistemul de putere… Vreo alți 7 ani am pierdut din viața, narcotizandu-ma ca am vreo șansa! De unde? Teapa totala!

Am părăsit și aceasta “corabie” cu scântei și reproșuri… alte Usi închise, alte suturi in fund, alte conturi blocate (trebuia sa-mi dau seama de deznodământ, doar toți frecventau o zi pe săptămâna templul… ) Eu ii vedem, ei pe mine nu…

In cele din urma, dintr-o dragoste pe care evident, ticălosul de mine, nu o merita, Tatăl m-a muncit puțin ca pe Iov, pana a scos tot veninul din mine… In fata bolii, morții, pierderii, singurătăți și uitării, nimeni și nimic in afara Celui Viu nu a putut sa-mi liniștească duhul.

Acum, îmbătrânit in rele și iluzii, ma desfac din ghearele (cum altfel) întunericului luminos (Lucifer este o lumina rece) și îmi las toată viața in mâinile celui care ma iubește necondiționat, cercetându-ma cu atentie și vazand cât sunt de nenorocit, las și prost făcut grămada!

Am greșit mult, am sperat mult și nu am realizat nimic… poate doar, mai de la 45 de ani incoace, ca singurul temei și sens al vietii este dragostea! O dragoste simpla, sinceră, curată și fără așteptări! E greu, foarte greu dar dacă un dobitoc ca mine poate simți dorul de Dumnezeu, atunci toată lumea poate a se mântui!

Îmi răsuna de ceva vreme in minte vorba unui sfânt tăcut: “toți se vor mântui, mai puțin eu, păcătosul, căci toată răutatea pe care o văd încă in lume, este de fapt, răutatea mea!

***

Reamintim că Oreste Teodorescu a avut și probleme cu legea. Anul trecut,acesta a fost oprit în trafic de un echipaj al Brigăzii Rutiere. Obligat să facă un test cu aparatul DrugTest, s-a dovedit că a consumat cannabis. Acest episod vine după cel din 2018, când fostul prezentator a fost audiat într-un dosar de trafic de droguri la DIICOT Ploiești.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private