luni, martie 8, 2021

Zodia cu cele mai multe beneficii la Luna Nouă. Este incredibil cum li se schimbă viața

Luna Nouă aduce schimbări masive pentru această zodie!

Această Lună Nouă deschide o ușă nou nouță pentru iubire și fericire, în ceea ce îi privește pe nativii din zodia Racului.

Este timpul să te duci unde te conduce inima ta, fără frică. Fii gata să îți deschizi inima pentru cineva special.

Racul care va cuteza va câștiga. Dacă ești singur, fii deschis. Acum poți fi foarte popular, atât în muncă, cât și printre prieteni.

Este un timp perfect să te îndrăgostești pe termen lung, să te bucuri de un nou început în viața intimă sau să încerci să faci un copil. Pentru tine, este cea mai romantică Lună Nouă a anului. Fii atent cine îți poate suci mințile iremediabil… în bine! Ai toate șansele!

Racul este zodia avantajată în cadrul acestui fenomen de Lună Nouă, care se petrece pe 28 octombrie, 2019, în semnul Scorpionului.

Este o lunație majoră, prima sub Soarele în Scorpion și ultima din luna octombrie și va fi intensă.

Lunile Noi marchează timp pentru noi începuturi, iar aceasta are loc in zodia profundă și intensă a Scorpionului cu doar cateva zile ca Mercur să intre în retrograd pentru ultima oară a acestui an.

Concluzia ? Unele aspecte se vor schimba și vor lua forme noi. Fiecare va avea parte de schimbările și noutățile sale, unele previzibile și unele total ciudate.

Schimbarea nu e comodă, dar e esențială. Un aspect important este că Luna Nouă va fi în opoziție cu imprevizila planetă Uranus, care poate aduce o oarecare sălbăticie sau haos, nerăbdare, impulsivitate, rebeliune.

Citiți previziunile pentru toate semnele AICI

Ultimele stiri

Parteneri