joi, decembrie 8, 2022

Unele semne astrologice pot fi destul de naive și pot crede aproape tot ce li se spune. Pe de altă parte, alte personalități ale zodiacului nu se lasă păcălite atât de ușor. Aflați care sunt cele trei zodii ce sunt mai viclene decât vulpile.

Unii oameni au  un talent  aparte pentru minciuna și manipulare. Au încredere în intuiția lor puternică și se arată capabili să citească oamenii ca într-o carte deschisă. Nimeni nu-i poate înșela atât de ușor. Dintre toate semnele zodiacului, trei ies în evidență cărora aceste caracteristici sunt mai probabil să le fie atribuite lor decât altora.

Te-ar mai interesa: Ce efect uimitor are cafeaua la cei de peste 50 de...

1. Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii își fac o misiune din a despica firul unei povești. În plus, au o intuiție foarte dezvoltată, care îi ajută să observe rapid când o poveste pare incompletă. Și fac totul, dar absolut totul, pentru a afla ce piesă le lipsește din puzzle. Scorpionii nu se mulțumesc cu explicații vagi. Sunt detectivi născuți adevărați!

Dar există un dezavantaj al acestui semn de apă: oamenii pe care îi iubește. Scorpionii par deosebit de loiali. Dacă prietenul unui Scorpion îl prezintă cuiva, el/ea va avea imediat încredere în el/ea. Oamenii dragi Scorpionilor reprezintă punctele oarbe pentru simțul lor infailibil (sau aproape) al deducției. Cu toate acestea, dacă abuzați de încrederea Scorpionului, vă veți confrunta cu furie, deoarece oamenii din acest semn o trăiesc ca pe o trădare teribilă.

Te-ar mai interesa: Ai un risc major să dezvolți cheaguri de sânge dac...

2. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Într-un fel, Gemenii sunt maeștri în arta comunicării. Ei știu exact cum să pună întrebările potrivite și, de asemenea, acordă atenție comunicării non-verbale. Dacă există un dezechilibru între ceea ce spune cealaltă persoană și expresiile faciale sau limbajul corpului, Gemenii îl vor observa imediat.

Gemenii sunt considerați detectori  de minciuni și cei mai buni din zodiac la identificarea adevărului!

Te-ar mai interesa: Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui H...

Cu toate acestea, acest talent se explică prin faptul că nu pot fi păcăliți și se arată deosebit de buni la… ascunderea adevărului! Gemenii par a fi vorbăreți și foarte deschiși, dar miezul lor interior rămâne închis pentru ceilalți. Să cunoști personal un Gemeni este un adevărat privilegiu, pentru că se deschide doar atunci când se simt complet încrezători.

3. Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele disecă mental lumea care le înconjoară. Abilitatea lor de a analiza orice și totul sună foarte impresionant. Prin urmare, dacă chiar și o mică inconsecvență rămâne invizibilă pentru restul lumii, ea va atrage iremediabil privirea Fecioarelor.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

Odată ce o Fecioară dă peste cele mai mici detalii, atunci începe să pună o mulțime de întrebări și obține cu ușurință informațiile necesare pentru a-și confirma suspiciunile. Dacă încerci să păcăliști o Fecioară, vei descoperi rapid că ea este cu un pas înaintea ta.

Acest semn de pământ iubește ordinea (aproape e o obsesie!). Dacă Fecioara simte că ceva nu este în regulă, ea nu se abține să nu îl sublinieze!

Te-ar mai interesa: De ce sunt norocoase toate femeile născute în luna...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private