Sari la conținut

Zodia cu noroc uriaș la BANI. Astrele au pregătit belșug pentru EA! Poate să primească și un CADOU până pe 28 Mai

Horoscop 2024 cu Mariana Cojocaru
Sursă foto: Vocea.biz
Horoscop cu Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru precizează că există o singură zodie care beneficiază de bani în următoarea perioadă. Ar putea primi inclusiv cadouri cu adevărat meritate.

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru următoarea perioadă. O singură zodie se va bucura din plin de bani, în vreme ce alți nativi ” vor primi nota de plată”.

Conform horoscopului pe care l-a prezentat Mariana Cojocaru, Berbecul se prezintă foarte bine din punct de vedere financiar. Nativii aparținând acestui semn zodiacal încasează bani, însă au parte și de cadouri și au de unde alege.

Mai mult decât atât, în viața lor totul decurge într-un mod pozitiv și le merge bine. În dragoste pot apărea ușoare tensiuni, însă acestea pot fi soluționate cu o comunicare potrivită.

„Venus Cazimi poate anunța beneficii, daruri, spor sau bani. Alegeți bobul de neghină pentru că altfel nu aveți cum să atrageți partea pozitivă. Odată ales, se spune că trebuie să vă meargă bine. Dragoste: tensiuni în paradis, la unii cutremure existențiale, la figurat”, spune Mariana Cojocaru.

Horoscop decembrie 2023, cu Mariana Cojocaru
Sursă foto: captură ecran emisiunea Lumea nevăzută

Mariana Cojocaru, atenționare dură pentru persoanele născute în acest semn zodiacal

Totuși, referitor la nativii din zodia Taur, urmează „nota de plată”. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au nevoie să învețe ce înseamnă dragostea, însă și fidelitatea.

Altminteri, ar putea ajunge să plătească pentru erorile pe care le fac, în mai multe domenii. În mod cert, niciun nativ nu-și dorește acest lucru, deci mai multă corectitudine în această perioadă a anului.

„Venus Cazimi este cu dedicație pentru adevărații romantici ai zodiei! Pornim de la artiști până la cei care știu să respecte cu adevărat ce înseamnă iubirea, ca sentiment înălțător, fidelitatea, tot ce are mai bun Venus Cazimi. Exclus adulterinii sau cei care umblă cu ocaua mică sau cioara vopsită pe zona de carieră și de bani”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru, potrivit sursei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel