Sari la conținut

Horoscop Minerva. Zodia schimbată complet după Luna Plină de pe 23 Mai. Apar lucruri neașteptate în viața ei

Minerva
Sursa foto: wowbiz,ro
Predictii astrale

Minerva susține că schimbi zodia după Luna Plină din 23 mai. Se întâmplă lucruri neprevăzute în viață, de aceea este benefic să fii gata pentru orice.

Astrologul Minerva a dezvăluit horoscopul integral pentru următoarele săptămâni. Pentru unele semne zodiacale se prefigurează un sfârșit de lună mai cu adevărat spectaculos.

Conform horoscopului prezentat de Minerva, Berbecul este cel care simte că există o chemare interioară. Cei din această zodie par să realizeze care le este menirea și să perceapă mai clar unele lucruri.

Aceștia pot deveni mai responsabili. În plus, indiferent dacă se întâmplă unele lucruri nedorite, reușesc întotdeauna să își regăsească voința necesară.

„Așteaptă-te la un val de claritate mentală și la o chemare interioară, pe măsură ce Marte va face conjuncție cu sensul vieții, Nodul Nord pe 19 mai, și cu Chiron, rana spirituală pe 29 mai. Este o conștientizare a misiunii pe care o ai, cea de mentor, de vindecător sau de maestru. Obișnuiește-te cu mai multă responsabilitate și cu voința de a decide, chiar dacă asta te face neplăcut uneori”, spune Minerva.

Minerva, vești frumoase pentru nativii din această zodie după Luna Plină

De partea cealaltă, în cazul nativilor din zodia Taur, urmează schimbări odată cu Luna Plină din 23 mai. Persoanele născute sub acest semn zodiacal ar face bine să fie pregătite să facă față oricărei situații. Este posibil ca noi uși să se deschidă, iar anumite probleme să aibă, în sfârșit, o soluție.

„Cu intrarea lui Jupiter în Gemeni, tu devii regizorul, vizionarul, epicentrul atenției. În noaptea de 25 spre 26 mai, Jupiter lasă semnul tău pentru a trece în Gemeni. Cu Soarele, Mercur, Venus și Uranus ești pregătit pentru o sărbătoare a minții și a sufletului. Luna Plină din 23 mai decide intenția pe care ai de gând să o urmezi. Ce a rămas nerezolvat e mai bine să lași în urmă!”, adaugă astrologul Minerva.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel