marți, august 9, 2022

Avertisment important pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, a dezvăluit că anumiți nativi trebuie să aibă grijă începând cum săptămâna aceasta.

Un nativ primește un avertisment din partea astrologului. Este sfătuit să plece urgent în vacanță.

Un nativ are nevoie de o vacanță, pentru a începe la toamnă în forță

”Mercur, guvernatorul vostru, intră în casa a douăsprezecea, Soarele va intra și ei în casa a douăsprezecea. Acest lucru înseamnă că pentru voi este cea mai bună perioadă de vacanță și de concediu, pentru că sunteți dornici să vă retrageți din lumina reflectoarelor, de la locul de muncă, efectiv vă pregătiți pentru atunci când Mercur și Soarele va intra în semnul vostru, dar până acolo trebuie să vă retrageți puțin, să vă retrageți și de acolo de unde e atenție multă, astfel încât să se ducă atenția pe sănătate, pentru că indiferent de vârsta pe care o aveți, când vă întoarceți la serviciu sau veți începe un nou sezon din acesta al muncii mai puternic, din toamnă, să aveți toate balamalele la loc, să puteți să vă ocupați de tot și să nu fiți într-un mini burn-out.

Te-ar mai interesa: Medicii trag semnalul de alarmă! Atenție la aceste...

De aceea, s-ar putea ca mulți dintre voi să nu mai aveți această conștientizare că nu mai puteți, nu mai aveți de unde, totul e ruginit și parcă organismul vă împiedică să faceți mai mult decât este cazul.

Aveți grijă începând de săptămâna aceasta să nu exagerați și să nu vă considerați Dumnezeu, pentru că nu vă ridică nimeni statuie“, a spus astrologul Daniela Simulescu, despre nativii Fecioară.


Mercur în Leu, 19 iulie – 4 august

”Pe 19 iulie, Mercur își începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 4 august. Mercur va face careu cu Nodurile Lunare deci vom fi obligați să schimbăm modul în care gândim.

Te-ar mai interesa: Cum scapi definitiv de ciuperca unghiei. Cele mai ...

Comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu.

Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație.” a anunțat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private