luni, octombrie 3, 2022

Zodii care își schimbă destinul chiar în această lună de început de toamnă: Capricornii și balanțele sunt în top, dar mai sunt și alți nativi. Ce spun astrele:

Prima lună de toamnă vine cu schimbări de destin pentru câteva zodii, ce se vor regăsi într-o nouă fază a vieții lor.

Berbec

Adeseori, berbecii se gândesc la septembrie ca la un nou început, însă poate fi mai mult de atât.

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 33 ani a rămas fără mâna dreaptă în u...

Problemele vi se vor rezolva și veți putea face față tuturor provocărilor din aceasta perioada, fiind înconjurați de o energie pozitivă ce vă poate deschide calea spre diferite oportunități si experiențe.

Și conflictele de la locul de muncă vor dispărea, iar dacă vă căutați sufletul pereche, veți putea găsi în sfârșit iubirea mult așteptată și visată, doar datorită energiei pozitive cu care ești înconjurat.

Taur

Pe parcursul întregii luni, ar putea apărea diferite probleme în calea ta, însă trebuie sa fii atent si precaut pentru a putea aborda fiecare provocare apărută. Relaxează-te și lucrează doar la propria persoana, trebuie doar sa ai încredere în propriile forțe.

Te-ar mai interesa: Nu te-ai fi găndit că acest aliment duce la Alzhei...

Eliberează orice problemă emoțională șiîncearcă să reduci tensiunea minții, și pur si simplu să îți permiți sa investești energie și timp asupra propriei persoane pentru a te îndrăgosti din nou de viată.

Gemeni

Din 9 septembrie, Mercur este în retrograd, iar cel mai bun mod de a trece prin această perioadă este de a te mișca in același timp cu el, fiind o modalitate de a te reconecta cu propria persoană.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

Acordați-vă suficient timp și spațiu pentru a va reconsidera, a va descoperi si a schimba proastele obiceiuri din propria viața.

Totodată, in aceasta perioada, vei fi înconjurat de foarte multă dragoste și îți vei putea găsi sufletul pereche.

Rac

Financiar, septembrie îți va oferi rezultatul trudei și a muncii tale. Asta poate însemna o mărire de salariu sau o promovare la care mult așteptai, dar ceea ce va ajunge sa fie cu adevărat important pentru tine sunt banii care sunt in joc.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

Spre sfârșitul lunii, vei găsi o stare profundă de pace interioara prin îngrijirea de sine și dragoste, dar și atenție și apropiere din partea membrilor familiei.

Leu

Încă de la începutul lunii, vei fi plăcut surprins de magia cu acțiune rapidă care îți va lăsa lucrurile negative deoparte și te va concentra asupra lucrurilor care te hrănesc cu adevărat.

Din 22 septembrie, te vei concentra din nou pe viața ta sociala, deși s-ar putea sa fie mai mult despre obligațiile față de proprii frați sau prieteni vechi, decât să faci lucrurile pe care vrei sa le faci cu adevărat.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Fecioara

Oportunitățile vor veni din toate părțile și indiferent dacă simți sau nu tracțiunea retrogradului Mercur, vei fi destul de conștient pentru a accepta ceea ce ti se oferă.

Vei ști cu adevărat cine ești, care sunt limitele tale și care sunt talentele tale, deoarece ești într-un loc bun în luna septembrie.

Balanța

Te vei simți îndrăzneț și frumos pe măsura ce luna începe cu planeta ta guvernantă, Venus, terminând vizita anuala la zodia ta.

Este un moment special pentru tine, fie te vei retrage pentru a lucra la un proiect, fie vei cunoaște o noua persoană ce te va umple de fericire.

Sănătatea ta este constant în mintea ta în aceste zile, așa că fă-ți un plan pentru a păstra obiceiurile bune pe care le-ai construit de când a început sezonul Fecioarei.

ScorpionScorpion Puxabay

Să te bazezi pe ceilalți poate fi înfricoșător, deoarece scoate la suprafață temeri de abandon, de resentimente sau dezamăgire.â

Cu toate acestea, reciprocitatea reciprocă, ajutorul și grija sunt cele care ne apropie de cei dragi și de noi înșine.

Spre sfârșitul lunii, nevoia de spațiu și de timp singur este sporită cu luna nouă din balanță care luminează a 12-a casă de retragere, evadare și singurătate.

Astfel, ideea de a fi singur într-o mulțime ar putea fi retragerea liniștitoare de care ai nevoie.

Săgetător

Luna aceasta este ideală pentru a face o propunere romantică. Luați-vă medicamentele conform instrucțiunilor și rămâneți în casă pentru a vă proteja de infecții și boli.

Cheltuiește-ți banii pe lucruri care vor distra și amuza grupul. Cheltuiește generos și distrează-te cu grupul în loc să fii conservator cu banii tăi.

Capricorn

Septembrie oferă o mulțime de potențial pentru experiențe speciale prin călătorii și explorare. Dacă călătoriți în această perioadă, asigurați-vă că ieșiți la sfârșit de săptămână și vedeți obiectivele turistice.

Dacă ai acces la apă, fie că este o zi de plajă sau o baie, o lună plină din Pești este o zi perfectă pentru o baie. Nu lăsați lucrurile mici să vă împiedice să aveți experiențe noi și să vă faceți amintiri distractive.

Vărsător

Banii sunt în mintea ta în septembrie, în special în preajma lunii pline a Peștilor de sâmbătă, 10 septembrie, care aduce în lumină a doua ta casă de finanțe, venituri și achiziții.

S-ar putea să te simți înclinat să arunci niște monede mari, poate cu echipamente noi sau locuri de cazare pentru o călătorie mare.

Mercur îți guvernează în special datoriile, precum și accesul tău la distracție și divertisment, așa că poate doriți să vă revizuiți finanțele încă o dată pentru a vă asigura că nu există nimic restante pe care să-l uitați, înainte de a continua cu o achiziție importantă.

Pești

Septembrie îți oferă ceea ce iubești cel mai mult: abilitatea de a face diferența în viața celor la care ții. Fiind că ești super plin de compasiune, luna aceasta te va trage de acele frânghii ale inimii tale și te va pune în situația de a putea face lucruri grozave pentru altcineva.

Gândirea excesivă și a fi pesimist te pot stresa și pot fi dăunătoare pentru sănătatea ta. Ar trebui să fii atent pe alimentația ta și să te abții de la a mânca afară. Poate exista dorința de a citi materiale și de a efectua cercetări oculte online.

Puteți fi confuz cu privire la modul de a gestiona mai multe probleme simultan, notează yve.ro.

Așadar, dragi nativi, fiți pregătiți pentru schimbări din această toamnă!

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private