sâmbătă, octombrie 1, 2022

Când EL nu te mai vrea… Iată care sunt semnele care îți arată că nu mai vrea relația cu tine. NU trebuie să suferi, NU trage de el. Lasă-l să plece. Acceptă.

Se spune că toate au un început și un sfârșit. Nimic nu este veșnic. Și relațiile se termină la un moment dat. Dar nu trebuie să faci o dramă din asta, nu trebuie să suferi.

În filosofia ZEN se spune că, atunci când un om pleacă din viața ta, indiferent de forma în care o face, înseamnă că și-a terminat misiunea. Înțelepții japonezi consideră că orice om care vine în viața noastră are o misiune, nu este deloc întâmplător.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Când pleacă, s-a terminat misiunea. Trebuie doar să acceptăm și să trecem mai departe, să ne vedem de viață în continuare.

Când te părăsește, așadar, acceptă plecarea sa. Nu te opune. Indiferent cât efort depui, omul de alături nu împărtășește aceleași sentimente. Ceva s-a întâmplat în tot acest timp. El nu mai simte la fel, el nu te mai vrea în viața lui.

La început, nu înțelegi ce se întâmplă. Dar în timp semnele devin tot mai evidente. Trăiește o lume paralelă, străină de a ta. Îți respinge orice intenție, refuzând să se complice cu scopuri serioase. Iată semnele care îți confirmă comportamentul său:

Te-ar mai interesa: Mineralul esențial pentru buna funcționare a creie...

Indiferență

1. Este mai tot timpul indiferent. Lui pur și simplu nu-i pasă. Din moment ce și-a confirmat în gând că nu are nevoie de tine, a îmbrățișat o atitudine rece și ostilă față de tine. Tu nu ești decât o poveste care s-a întâmplat în viața lui.

2. Își permite să fie agresiv. Din moment ce știe că nu mai vrea să trăiască alături de tine, își permite lucruri incompatibile cu o relație sănătoasă. Poate să îți vorbească urât, să desconsidere opinia ta, să aducă în inima ta tristețe.

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

Mereu îți vorbește cu superioritate, de parcă ar vrea să te convingă cât mai repede să inițiezi tu despărțirea. Nu-i pasă dacă nu veți mai fi împreună începând de astăzi sau de mâine. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Vei simți indiferența lui prin deciziile pe care le ia în fiecare zi. Își permite să iasă mult prea des cu prietenii, iar ție îți tot spune că este ocupat.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

Își lasă timp pentru pasiuni și activități banale, dar nu găsește câteva clipe pentru tine.

Este gata să ajute un străin, dar uită de faptul că este partenerul tău. Nu caută să te asculte, nu are interesul să contribuie cumva la starea de bine a relației.

El pur și simplu nu te mai dorește alături, dar nu știe cum să îți vorbească despre asta.

Flirtează cu alte femei

4. Își permite să flirteze cu alte femei. Poate să vorbească frumos cu alte femei, poate să le facă complimente, unele depășesc cu mult limitele normalului. Îi reproșezi acest lucru, dar mereu vine cu o atitudine defensivă, de parcă tu ești problema.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

5. Nu respectă vechile promisiuni. Ceva timp în urmă, ți-a promis că îți va fi fidel pentru toată viața. Ceva timp în urmă, ți-a promis că va avea grijă de inima ta, va proteja relația. Faptul că acum încalcă toate promisiunile îi dezvăluie adevărata intenție.

6. Nu se gândește la un viitor comun. Din moment ce nu te mai vrea aproape, orice discuție despre viitor devine inutilă. Vrei să avansați la următoarea etapă a relației, el însă nici nu vrea să audă despre responsabilități.

E vorba despre orice fel de mesaje. Îi dai de înțeles că te poate pierde, el abia așteaptă să se întâmple acest lucru. Îi vorbești despre încredere și susținere, el mereu găsește argumente să oprească acest monolog.

Nu ignora semnele care îți vorbesc despre detașare emoțională. Dacă simți că omul de alături s-a schimbat, vorbește cu el. Caută răspunsuri la întrebări, nu ascunde adevărul, notează devorbacutine.eu.

Este foarte important să vorbiți, să comunicați, să afli ce se petrece. Dar și mai important este să nu forțezi lucrurile. Dacă asta vrea, lasă-l să plece. Uneori, indiferența ta îl va pune pe gânduri și poate că va reconsidera plecarea.

A, și nu pune întrebări. Lasă-l și gata. Este greu, da, dar este singura soluție. NU există altă cale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private