Sari la conținut

Zodii care scapă de ghinion până la sfârșitul anului. Urmează o perioadă înfloritoare pentru ei! Toate le vor merge strună

horoscop
Sursă foto: Shutterstock
horoscop zilnic

Din cuprinsul articolului

Partea a doua a anului 2024 va fi marcată de schimbări și răsturnări de situație de toate felurile. Planeta Mercur va retrograda de încă două ori la finalul anului, pe 28 august și 15 decembrie. În timpul acestei perioade cruciale, trebuie să ne așteptăm la dificultăți de comunicare și tehnologice.

Zodiile care vor scăpa de ghinion la sfârșitul anului 2024. Principalul favorit, Jupiter, planeta expansiunii, norocului și abundenței, este în Gemeni până la sfârșitul anului. Planeta Pluto în Vărsător ne promite o schimbare. Este vorba de o schimbare mare, pentru că Pluto schimbă semnul doar o dată la 20 de ani. Prin această mișcare astrală se anunță revoluții, deci nu fiți surprinși dacă au loc schimbări mari. La ultima intrare a lui Pluto în Vărsător, au avut loc mari revoluții sociale.

Cele trei zodii al căror destin se va schimba la sfârșit de an sunt Taurul, Capricornul și Vărsătorul. Asta îi așteaptă pe acești nativi în următoarele luni.

Taur

Pentru acești nativi urmează o perioadă extraordinară la final de an. Norocul și oportunitățile se află la îndemână. Vor trebui să se îndrepte către un nou obiectiv, să demareze un proiect sau să pună în practică o idee. Acești nativi trebuie să aibă grijă de ei în această perioadă intensă pentru zodia lor.

Capricorn

Bogăția și norocul bat la ușa Capricornului în 2024. Planetele Jupiter și Uranus le vor aduce noroc în cantitați abundente. Nativii acestei zodii se vor simții realizați pe toate planurile: nu trebuie decât să fie atenți la semne și oportunități. Dacă plănuiți să acceptați o provocare, să riscați sau măcar să porniți într-o aventură, acesta este momentul să fiți curajoși și să vă implicați. Astrele vor fi de partea ta dacă îți păstrezi determinarea.

Vărsător
În anul 2024, nativii din zodia Vărsător sunt avantajați în domeniul sentimental, deoarece iubirea pătrunde pe ușa din față. Datorită lui Uranus, acești nativi pot să se aștepte la schimbări bruște și neașteptate. Din iunie, planeta Jupiter le va aduce Vărsătorilor ocazii frumoase. A doua jumătate a anului 2024 va favoriza realizarea unor scopuri importante pentru zodia independentă a Vărsătorului. Este o perioadă bună pentru introducerea de modificări în proiectele tale și în viața ta. Această energie nouă va persista în următorii 15 ani, scrie sursa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel