miercuri, noiembrie 30, 2022

Zodii incompatibile din horoscop. Fiecare element al zodiei îndeplinește niște trăsături care pot determina modul nostru de a vedea lumea. Caracteristicile ajung să ne uneascp sau să ne despartă.

Se vorbește mult despre compatibilitatea între semnele zodiacale, dar ce zici de incompatibilitate?

Uneori, există oameni care sunt ca uleiul și apa: nu se poate înțelege. Motivul pentru care nu reușesc să aibă o relație bună este rar știut, vina este atribuită diferitelor moduri de gândire sau stărilor de spirit șocante, dar în unele cazuri răspunsul stă la baza zodiei.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

Berbec și Leu

Zodii incompatibile din horoscop. Când vine vorba de a începe o relație de dragoste cu un Leu, dacă ești Berbec, ar trebui să te gândești de două ori. S-ar putea să faceți efortul, dar, în adâncul sufletului, nu este ceea ce vă doriți, deoarece ceva dintre voi doi nu este compatibil, oricât de greu ar fi.

Gemeni și Fecioară

Aceste două semne cu siguranță nu au cea mai bună chimie, nici măcar la nivel de prietenie. Este exemplul perfect de situații relație mută, lipsită de comunicare, în care nimeni nu vrea să împărtășească nimic.

Rac și Berbec

S-ar putea să o observați, dar dacă sunteți Rac, legătura cu Berbecul este un pic turbulentă și tinde să dureze nu mai mult de câteva luni.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Leul și Taurul

Dacă doriți să evitați luptele și discuțiile fără sens, cel mai bine este să nu alegeți un partener Taur, deoarece această pereche ar putea fi exemplul unei relații eșuate.


Fecioară și Săgetător

Fecioara și Săgetătorul pot părea foarte prietenoși la prima vedere, dar realitatea este că nu se iubesc atât de mult cât pare. Prin urmare, este mai bine ca o Fecioară și un Săgetător să evite pur și simplu să se afle într-o relație sau prietenie.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Balanță și Capricorn

Oamenii din Balanță sunt foarte deschiși și sociabili, spre deosebire de oamenii din Capricorn, care tind să fie mai structurați și mai rigizi. Acest motiv simplu poate fi mai nefavorabil decât pare.

Scorpion și Vărsător

Scorpionul este cunoscut ca cel care nu renunță niciodată sau nu pierde o luptă. Pentru unii o astfel de personalitate nu este deloc enervantă, în timp ce pentru un Vărsător poate fi imposibil de tolerat.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

Săgetător și Pești

Deși aproape întotdeauna detectezi foarte bine când te poți înțelege cu o persoană, este posibil ca atunci când vine vorba de a întâlni un nativ din zodia Pești să crezi că te vei înțelege foarte bine la început. Dar veți descoperi că personalitățile lor se pot ciocni puțin și relația lor se poate rupe.

Capricorn și Balanță

Capricornii nu sunt convinși de nimic și sunt întotdeauna extrem de fideli convingerilor lor. Acest lucru poate fi un motiv de discuție și luptă cu oamenii Balanței, deoarece aceștia nu vor putea niciodată să fie de acord.

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private