duminică, iunie 13, 2021

Așteptăm anul 2020 cu înfrigurare și, ca de fiecare dată, cu speranța că va fi mai bine decât anul care se încheie.

Dacă ai curiozitatea să știi care zodii sunt favoritele, te invităm să citești acest

articol.

În primul rând, ne raportăm la Jupiter, planeta norocului. Tot Jupiter este și cea mai mare dintre planete sistemului nostru solar, patronează semnul Săgetătorului și este asociată bucuriei și optimismului.

Mai mult, astrologii o numesc planeta darurilor, a bogăției și a beneficiilor pe toate planurile. De aceea, este important să știi când îți tranzitează zodia și câte schimbări benefice îți poate aduce.

Ei bine, Jupiter va intra în semnul Capricornului începând cu 3 decembrie 2019 și va petrece aici 2 ani și jumătate! Însă lângă Jupiter va fi și Saturn, cumva să îl contracareze

pe Marele Benefic, Saturn mai fiind cunoscut și ca planeta ghinionului. Dar Jupiter va fi mult mai puternic în influența sa, reușind să combată orice neajuns trimis de Saturn.

Așadar ghinionul va sta departe de Capricorni. Jupiter va face tot posibilul să vă recompenseze, și dacă nu meritați. Dar Capricornii merită, de cele mai multe ori, fiind o zodie muncitoare și uneori a sacrificiului.

Așadar, soarele va apărea și pe strada Capricornilor. Și Saturn recompensează, însă doar pe aceia care muncesc mult. Când Saturn se află în trigon sau în sextil cu semnul tău zodiacal, beneficiile

și avantajele nu întârzie să apară.

Acestea fiind spuse, iată care sunt zodiile norocoase ale lui 2020!

Aceasta este lista norocului, în ordine descrescătoare

Capricorn

Fecioară

Taur

Pești

Scorpion

Săgetător

Leu

Vărsător

Gemeni

Berbec

Balanță

Rac

Dragi Capricorni, știm că nu vă dați în vânt după petreceri, însă trebuie să sărbătoriți rapid venirea lui 2020! Astrologii americani care au prognozat caracteristicile noului an pot spune chiar că 2020 va fi unul dintre cei mai buni ani ai Capricornului. În sfârșit, va putea culege roadele semințelor pe care le-a plantat

de ani de zile!

Tot efortul pe care îl aloci în toate lucrurile pe care îți place să le faci atât de responsabil (sub semnul lui Saturn, patronul Capricornului) îți va aduce, în sfârșit, satisfacții.

Așadar, Capricornii sunt vedetele anului 2020. Care sunt următoarele cel mai bine aspectate zodii?

Fecioara, tot un semn de pământ. Toate aspectele vieții Fecioarei vor fi în 2020 pline de satisfacții. Însă, cu precădere, zona financiară se va remarca deosebit. Efectiv, vei pluti prin bani!

Va fi o perioadă bună pentru investiții și strategii, începe să faci planurile deja!

Încă o zodie de pământ se va remarca în 2020, Taurul! Și tot taurul este singura zodie de pământ care va primi și influențele lui Uranus, planeta evenimentelor neașteptate. Din cauza aceasta, Taurul poate începe anul puțin deprimat și nerăbdător, dar pe măsură ce neprevăzutul începe să-și facă simțită prezența, acești nativi se vor simți mai bine.

Și nu vă îngrijorați din pricina acestor schimbări, Taurii detestă schimbările! Jupiter și Saturn îți vor dărui mult noroc și prosperitate. Cea mai bine aspectată zonă a vieții tale va fi dragostea. Ai toate datele să cunoști pe cineva nou, care dincolo de faptul că te va face să te îndrăgostești nebunește, te va ajuta să-ți împlinești visurile și în sfera financiară.

Ultimele stiri

Parteneri