luni, februarie 6, 2023

În decembrie, trei zodii vor fi protejate de Divinitate în ultima lună din 2022. Una dintre cele trei zodii protejate este Capricorn. Ei vor reuși să dobândească o putere aproape nemărginită în această lume, nu se lasă învinsă şi doboară obstacole insurmontabile pentru mulţi dintre noi. Iată care sunt cele trei zodii protejate de Divinitate în luna decembrie.

Horoscop. Leu, prima  zodie protejată de Divinitate în luna decembrie

Încă din mitologia străveche, Leul a fost pus sub protecţia celui mai puternic zeu, Jupiter (Zeus). Aşa cum Jupiter era conducătorul Olimpului, Leul a fost trimis pe pământ ca un rege al semnelor zodiacale. De aceeaşi protecţie se bucură nativul şi din partea divinităţii.

Te-ar mai interesa: Nu neglijați aceste simptome! Pot anunța prezența ...

Zodiile protejate de Divinitate în luna decembrie

Atunci când îi percepi strălucirea de sorginte divină, pasul mândru şi când iei contact cu firea sa focoasă, dar generoasă, simţi că a fost atins mai mult decât noi, muritorii de rând, de forţele supreme.

Horoscop. Peşti, a doua zodie protejată de Divinitate în luna decembrie

Potrivit astrologilor, cel de-al doisprezecelea semn al zodiacului întruneşte caracteristici ale tuturor celorlalte care îl precedă, ceea ce îl transformă într-unul dintre cele mai complexe.

Peştii sunt sensibili, empatici şi dispuşi să se sacrifice pentru binele celorlalţi, calităţi care îi transformă în „mijlocitori” ai Divinităţii pe pământ.

Capricorn, a treia zodie protejată de Divinitate în luna decembrie

Horoscop. Capricorn

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: 3 alimente care te ajută atunci când...

Nativa din Capricorn reuşeşte să dobândească o putere aproape nemărginită în această lume, nu se lasă învinsă şi doboară obstacole insurmontabile pentru mulţi dintre noi.

Norocul este făurit într-adevăr prin multă muncă

Ascendenţa elementului său dominant, pământul, îi asigură o ambiţie aproape ieşită din comun; norocul este făurit într-adevăr prin multă muncă, dar şi prin protecţia divină cu care a fost înzestrată.

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului: ̶...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private