vineri, septembrie 30, 2022

Luna octombrie se anunță o lună intensă pentru câteva semne zodiacale. Acești nativi sunt însoțiți în acțiunile lor de ajutorul divin și îngeri, și vor simți acest lucru la fiecare pas.

Deși lucrurilor vor părea foarte grele pentru acești nativi, astrele îi sfătuiesc să aibă încredere în forțele cerești și să nu le fie teamă.

Zodia protejată de îngeri în octombrie: Săgetător

Prima zdie protejată în luna octombrie este Săgetătorul. De ceva timp, nativii acestei zodii de foc simt că pășesc pe teren nesigur în viața lor, dar lucrurile se vor așeja în curând și vor avea parte de pacea și liniștea pe care și-o doresc.

Te-ar mai interesa: Medic anestezist, acuzat de terorism medical! Un d...

Lucrurile par bune la inceputul lunii Octombrie, aveti mult de lucru inca de pe data de 1 si este bine, pentru ca atunci cand lucrati se aduna banuti in pusculita, prin urmare sunteti calmi si linistiti. Va recomandam pe data de 3 sa faceti o vizita pe la banca si sa verificati daca lucrurile stau in ordine in privinta conturilor dumneavoastra sau daca ati achitat toate platile restante.

Pe data de 7 si 8 veti avea foarte multa munca si foarte multe obligatii la serviciu, insa in acelasi timp energia de care dispuneti va fi mult, mult diminuata. Veti vrea sa va odihniti si prin urmare, veti acorda mai putina atentie obligatiilor de serviciu. Pe data de 12 pot aparea o serie de confruntari cu seful dumneavoastra iar pe data de 17 veti fi atat de obosit incat va veti grabi sa plecati de la lucru cat mai repede si a ajunge acasa pentru a dormi mult de tot.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

Pe 21 lucrurile nu sunt atat de simple pe cat pareau la prima vedere si vor aparea o serie de tensiuni la locul de munca. Nu incercati sa adoptati o alta atitudine sau sa aveti un alt comportament. Pur si simplu, veti vedea ca divergentele de opinie se vor stinge de la sine.Pe data de 25 si 26 veti fi axati pe dezvoltara proprie, veti studia oferta cursurilor de perfectioare si veti fi interesati si de calatorii in strainatate sau de eventualitatea unor burse de studiu.

Te-ar mai interesa: Inovațiile medicale în tratamentul cataractei: pac...

Zodia protejată de îngeri în octombrie: Taur

O a doua zodie care primește mai multă protecție divină este Taurul. După o perioadă în care s-au afundat în muncă și și-au asumat câteva riscuri mai mari, poate de natură financiară, Taurii se tem de posibile urmări nedorite. Din fericire pentru ei, divinitatea are grijă să treacă cu bine prin această perioadă și lucrurile se liniștesc în cazul lor.

Conform horoscopului lunar, nativii Taur nu vor fi deloc timizi in exprimarea dorintelor in aceasta luna Octombrie 2022. Aveti grija totusi, cui va adresati pentru ca s-ar putea sa va ciocniti de un raspuns destul de vehement.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

Dragostea va fi capul de afis a acestei luni in viata nativilor Taur si acestia vor fi preocupati mai ales de infatisarea lor, de armonizarea si decorarea casei. Ce sa mai vorbim, vor fi axati mai ales pe frumos si pe cheltuieli. Ne-am referit aici la capitolul cheltuieli deoarece nativii Taur s-ar putea sa apeleze la terapia prin cumparauri pentru a depasi unele stari confuse sau de nesiguranta.

Totusi, vor trebui sa fie atenti cat de adanc baga mana in portofel deoarece s-ar putea ca apoi sa regrete cheltuielile facute. La capitolul sanatate le recomandam o atentie sporita asupra dietei pe care o fac deoarece in aceasta perioada risca sa se ingrase foarte usor.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

Zodia protejată de îngeri în octombrie: Pești

Foarte bine aspectată este și zodia Pești în luna octombrie. Este o perioadă în care nativii acestei zodii de apă își pot realiza visurile și pot face acest lucru fără frică, pentru că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine în viața lor. Familia și cei dragi le vor fi alături la fiecare pas.

Vreti sa schimbati lucrurile din temelii. Asadar, nu ezitati si treceti la actiune inca de pe 1 Octombrie. Este iluzoriu sa va inchipuiti ca puteti sa salva lumea intr-o zi. Prin urmare va recomandam rabdare si putere. Pe 5 si pe 6 imaginatia va va juca feste si multe lucruri pe care vi le imaginati in aceasta perioada, se vor dovedi total neadevarate.Pe 7 si pe 8 s-ar putea sa va bucurati de finalizarea unor proiecte pe care le-ati inceput cu ceva timp in urma.

Pe 12 totul se va invarti in jurul unui singur cuvint: dragoste.Pe 17 s-ar putea ca sa se diminueze cheful de munca, si sa incercati sa aminati pentru o perioada mai apropiata sau mai indepartata, in functie de responsabilitatile pe care le aveti, finalizarea unor proiecte.

Pe 23 s-ar putea sa va confruntati cu niste probleme financiare. Ce aveti de gand sa faceti? Care este solutia pe care o intrevedeti pentru buna finalizare a lucrurilor ?

Pe 27 si 28, unele banuieli pe care le aveati cu ceva timp in urma, se vor confirma, insa nu va asumati toata lauda.

Cineva v-a atras atentia asupra unor evenimente, asadar meritul nu este numai al dumneavoastra. Horoscopul lunar prezice ca pe 30 Octombrie, niste prieteni s-ar putea sa va solicite ajutorul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private