marți, martie 9, 2021

Avem impresia ca stim exact care sunt zonele erogene, care starnesc excitare, dar se intampla sa uitam de unele dintre ele sau, poate, chiar sa nu stim de ele.

Mai mult de atat, femeile care sunt

implicate de ceva vreme in relatii stabile tind mai des sa uite sa-si atinga sexual barbatii in zonele de unde provin cele mai incitante placeri.

  1. Cel mai mare organ sexual: pielea

„Cel mai mare organ implicat in sex este, de fapt, pielea”, a declarat profesorul Gloria Brame. „Procesul de excitare este calea naturala a organismului de a acumula caldura corporala prin intermediul circulatiei sangelui. Atingand multe portiuni ale pielii barbatului activeaza procesul de incalzire, la propriu, si sporeste gradul de intimitate”, a adaugat Brame. Asadar, cea mai importanta atingere sexuala

nu tine neaparat de o zona anume, ci de mangaierea oricarei zone de piele dezgolita a barbatului, de la brate la piept la spate la talpi (daca nu se gadila).

  1. Gatul

Gatul poate fi considerat unul dintre cele mai banale zone erogene ale corpului uman, fie el barbatesc, fie femeiesc. Dar „avem o multime de terminatii nervoase in zona gatului, motiv pentru care ni se face pielea gaina si simtim un fior care se coboara pana la noada cand suntem saturati, ciupiti usor, muscati sau linsi pe gat”, a atras atentia profesorul Gloria Brame

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri