Sari la conținut

11.11.22 sau Ziua Îngerilor. Se deschide portalul magic pentru îndeplinirea tuturor dorințelor. Ritualul pentru îndeplinirea tuturor dorințelor

Ziua de 11.11.2022 este considerată o zi magică în numerologie. Astrologii susțin că în această zi se deschide portalul pentru îndeplinirea dorințelor.

11.11.2022. Această dată este o cifră în oglindă, cu o putere mare care poate deschide portalul energetic pentru îndeplinirea dorințelor.

Semnificația zilei și puterea cifrei 1

În numerologie, cifra 1 are o putere extrem de mare. Aceasta semnifică crearea, nașterea și creșterea unor lucruri. Face trimitere la acțiune și putere și este originea universului.

Potrivit specialiștilor, atunci când ceasul ajunge la ora 11 și 11 minute este momentul perfect pentru a ne pune o dorință. Astfel ziua de 11.11.2022 este ziua în care ne putem pune dorințe timp de 24 de ore. Se spune că această zi ne oferă posibilitatea de a ne conecta la puterea universului.

În numerologie, numărul 11 este considerat un „Număr Maestru” și reprezintă creșterea, dezvoltarea, inspirația și iluminarea spirituală. Deci, a avea o dublă lovitură de energie – adică 11/11 – creează o mare oportunitate de a intra în contact cu sinele tău superior și de a-ți vizualiza mai clar obiectivele.

Puterea lui 2 și 22

Anul 2022 ne oferă din start numărul angelic 222. Revoluționarul număr maestru 22 se repetă de câteva ori în această secvență. Cine nu-și amintește de frenezia anilor 2000, de incertitudinea din 2002, de haosoul din 2020? Toți acești ani au fost decisive, intenși, unici.

Este 2022 diferit? Nici vorba! Numărul 22, că și numărul 11, este considerat număr maestru. El reprezintă idealismul, spiritualitatea. În plus, el simbolizează acțiunea cu scopul împlinirii unui vis.

Numărul 2 reprezintă energia pur feminină, sensibilă. În față ei simțim că ne putem descurcă mai ușor cu intuiția, empatia, că acordăm mai multă atenție relației cu ceilalți. Numărul 2 este despre a înțelege dualitatea și despre cum să cooperezi cu diferențele dintre oameni.

Ritualul zilei de 11.11.22

Pentru cele mai bune rezultate, momentul perfect va fi ora 11:11.

Pasul 1

Începe să scrii timp de 11 minute fără a lăsa stiloul jos. Scrie despre toate lucrurile care te fac fericit. Pot fi înrădăcinate în trecut sau prezent sau ar putea fi dorințele tale. Continuă să scrii chiar dacă sunt, poate, lucruri neînsemnate. Lasă-ți gândurile să curgă.

Pasul 2

Privește ce ai scris și evidențiază cuvintele, sentimentele și activitățile care îți oferă bucurie. Sunt indicii pe care trebuie să vă concentrați.

Pasul 3

Alege 3 dintre cele mai bune cuvinte (pot fi sentimente sau activități) care răsună cu starea ta actuală de spirit și notează-le separat. Apoi, plasează-ți mâna dreaptă peste inimă și pentru fiecare sentiment și activitate repetă:

„Îmi permit prin aceasta să fac/să simt…. să invoc mai mult din această energie pozitivă în noua fază a vieții mele care începe din acest moment încolo.”

Pasul 4

Odată ce ai terminat, închide ochii și meditează timp de 11 minute, vizualizând cum va fi viața ta odată ce îți vei îndeplini visele. Concentreazvă-te pe energia captivantă a bucuriei, împlinirii și satisfacției. Dacă ți se pare dificil de vizualizat, scrie în flux liber timp de 11 minute.

Pasul 5

Acum scrie într-o singură propoziție, o narațiune detaliată a ceea ce dorești să expui în această viață. Acest lucru te ajută să trimiți o dorință clară și distinctă universului. Aceste exemple vă vor ajuta să înțelegeți mai bine:

(a) Intenția mea de a merge înainte este să duc o viață liniștită și să fiu în ton cu sufletul și spiritul meu.

(b) Intenția mea de a merge mai departe este să contribui la această lume prin avansare profesională și să mă simt fericit pe tot parcursul vieții mele.

(c) Intenția mea de a merge mai departe este să găsesc dragoste, să prețuiesc iubirea și să răspândesc iubirea între toți, astfel încât eu și ființele vii din jurul meu să putem fi fericiți.

Intențiile pot fi diferite. Nu uitați să-i acordați o notă pozitivă. Păstrează-l pentru tine și fă o practică să-l vezi de mai multe ori în fiecare zi sau să-l citești cu voce tare.

Pasul 6

Acum ai terminat cu ritualul tău. Trebuie să recunoști Echipa Spiritului pentru îndrumarea lor și să închei ritualul cu acest cântec:

„O, dragii mei Îngeri, Spirite Cerești și Doamne Dumnezeule, aș dori să-mi ofer recunoștința pentru că m-ați ajutat să mă aliniez cu sufletul meu. Sunt aliniat acum. Simt vibrația în mine. Simt și puterea de a-mi manifesta vibrațiile. Eu sunt Unicul. Îmi creez viața pe calea cea mai înaltă, unde îmi voi întâlni visele în curând. Mulțumesc.”

Fie ca 11/11/2022 să-ți împlinească dorințele!

 

 

 

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel