sâmbătă, iunie 19, 2021

11.11 este o zi încărcată energetic, o spun numerologii și pasionații de ezoteric. Practic, reprezintă o zi în care te poți ”devirusa” energetic, întrucât 11 este număr maestru, dar și un mesager angelic.

11:11 este supranumit Codul Trezirii. Portalul care îți poate deschide ușa spre ceva nou, spre regăsirea de sine, momentul de conștientizare și de capacitate de conectare la energia divină a Universului.

Așa cum tu nu ești doar un simplu om, ci o părticică semnificativă a Universului, cu propriul mesaj divin, numerele nu sunt doar niște unități matematice, ci aduc în lume propria energie, producând implicit o schimbare esențială. Iar numerele armonice, în care se repetă anumite cifre, aduc transformări mai puternice decât toate celelalte, mai ales că cifra 1 este încărcată de puterea

monadei, a unității primordiale, creatoare a Lumii.

Semnificațiile lui 11.11 sunt profunde și transformatoare. Se spune că la orele 11:11, în data de 11.11 se deschid porți energetice, care pot schimba lumea. Este momentul unui nou început, unor noi dorințe și setări mentale.

Putem emite Universului un semnal de schimbare, încercând să ne conectăm cu el vibrațional și spiritual, cu precădere într-o zi de 11.11. Mesajul poate fi puternic mai ales dacă îl emitem la ora 11.11.

Numărul 11 în numerologie are o simbolistică deosebită. 11 este asociat cu iluminarea spirituală (unu lângă unu). Este

numărul care din punct de vedere numerologic înseamnă idealism, viziune, ruperea barierelor, avangardism, transformare.

Se spune că pe 11 noiembrie pot avea loc fenomene impresionante asociate cu religia, fantezia, misterele. Pot avea loc apariții misterioase sau chiar divine. La această dată multe persoane au avut parte de tot felul de revelații.

În această zi oamenii își pot schimba viețile în bine. Sunt încurajate acțiunile umanitare, e încurajat dialogul. Este o zi favorabilă împăcărilor, comunicării, pentru că este o zi în care spiritele noastre devin mai ”înțelepte”. Și vibrațiile acestei

zile vor fi mai ridicate. Exaltarea va fi la fiecare pas, iar oamenii vor simți pentru un moment că fac parte din același Întreg Universal.

11 este unul dintre cele mai puternice numere, care ajută la transformarea ta personală și este uneori cunoscut sub denumirea de cod de „trezire” sau cod de conștiință, cod de ascensiune sau cod de activare. Această frecvență numerică activează anumite căi neuronale din ființa ta pentru a te ajuta să treci la un nivel superior de conștiință.

Ultimele stiri

Parteneri