Sari la conținut

2022, cel mai rău an? Baba Vanga: Va fi marcat de o nouă pandemie

Lumea nu își va găsi liniștea în 2022. Potrivit profețților făcute de Baba Vanga, anul 2022 va fi marcat de o nouă pandemie.

Clarvăzătoarea din Bulgaria prezisese deja în 2020 sosirea unei pandemii care va afecta pe toată lumea, pentru o lungă perioadă de timp.

Acesta este motivul pentru care noile sale cuvinte sunt de mare îngrijorare. În profeție, femeia afirmă că „ființele umane se vor obișnui cu un nou virus”.

Nu se știe cum și ce se va întâmpla, dar, potrivit experților, Vanga ar putea face referire la o nouă tulpină de Covid-19.

Asta nu e tot. Baba Vanga vorbea și despre o a doua profeție, care prevestește „multe dezastre naturale. Multe viețuitoare sunt distruse aici. Supraviețuitorii vor muri de o boală gravă.

Vor veni vremuri grele

„În 2020, clarvăzătoarea a anunțat schimbări la nivel politic, dar nu toate s-au adeverit.” Vor veni vremuri grele”, a fost premisa. Și până acum nu avem cum să negăm asta.”

Oameni vor fi dezbinați de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității. Donald Trump va suferi de o boală misterioasă care îl va lăsa surd și îi va provoca traumatisme cerebrale. „

Cu toate acestea, nimic din toate acestea nu s-a întâmplat momentan. Au fost câteva cuvinte adresate apoi și lui Putin:

„Cineva în Rusia va încerca să-l asasineze pe Vladimir Putin și Islamul, extremiștii vor folosi un arsenal de arme chimice împotriva europenilor.

„Dacă în prima parte nu există dovezi, în a doua putem crede că Baba Vanga a transmis un mesaj clar. Să sperăm că a fost vorba de o presimțire în legătură cu situația dramatică trăită în Afganistan.

Cine a fost Baba Vanga

Clarvăzătoare bulgăroaică, cunoscută și sub numele de Nostradamus al Balcanilor, este renumită pentru că a prezis ascensiunea Statului Islamic, Brexitul și chiar atacurile din 11 Septembrie din New York.

Deși nu toate profețiile ei s-au adeverit și o investigație din 2012 a sugerat că multe dintre predicțiile ei au fost create intenționat, însă previziunile ei ciudate continuă să fascineze.

Ea a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, dar a lăsat în urmă previziuni pentru anii următori, potrivit Nzherald.

Baba Vanga a prezis şi despre China care va deveni una dintre cele mai mari puteri economice şi va trece la cârma puterii globale.

Vor fi descoperite noi tehnologii care vor revoluţiona rasa umană. În sfârşit, în premoniţiile sale extremiştii musulmani vor cuceri Europa care va intra în colaps după o mare schimbare care, potrivit multora, s-ar referi la Brexit.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel