Sari la conținut

21 de ani fără lady Di. O autoare și-a imaginat cum ar fi fost, dacă prințesa DIANA nu ar fi murit

Viața prințesei Diana a fascinat întotdeauna, întrucât nu degeaba fusese numită Prințesa Inimilor. Diana era apropiată de oameni și afișa ceva ce alți reprezentați ai Coroanei Regale nu reușesc. Căldură.

La 20 de ani de la cumplitul accident de la Paris, care a înmărmurit o lume întreagă, o scriitoare a publicat o carte intitulată ”Imagining Diana”, unde autoarea a scris despre o viață în care prințesa nu a murit, ci trăiește și cum ar fi fost lumea azi, în aceste condiții. Cartea a fost publicată în vara lui 2017.

Potrivit DailyMail, autoarea Diane Clehane a descris-o în urma supraviețuirii accidentului. Chipul său ar fi brăzdat de o cicatrice mare și s-ar fi întors la marea sa dragoste, doctorul pakistanez Hasnat Khan.

Cu siguranță, ar fi luat-o sub aripa sa pe nora ei, Kate Middleton. Iar în viitor, scriitoarea și-a imaginat-o luând-o de la zero în SUA, unde cunoaște un om de afaceri american, care o cere în căsătorie.

Cartea creează și un univers paralel, în care prințesa își continuă apreciatele sale gesturi de caritate.

Autoarea Diane Clehane a scris multe best-seller-uri și nu este nici la prima carte despre prințesă. Ideea acestei cărți despre o lady Di care nu a murit i-a venit în urmă cu doi ani, după o întrevedere cu fratele prințesei, Charles Spencer.

În carte, deși Diana supraviețuiește accidentului, nu se întâmplă la fel și în cazul lui Dodi. Diana se învinovățește pentru moartea lui Dodi și trece prin momente cumplite. Faptul că a ales să meargă cu el la Paris, în loc să se ducă în SUA cu fiii ei, așa cum era plănuit, asta o face responsabilă de moartea lui Dodi, își spune prințesa în sinea ei.

Autoarea a declarat că i-a plăcut să scrie despre o lume în care Diana nu a murit și că a încercat să o recreeze în forma sa cea mai autentică. Ea speră că și familia Dianei va citi cartea și că vor rămâne cu un sentiment plăcut. Ce bine ar fi fost, dacă trăia, conchide autoarea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel