joi, februarie 2, 2023

33 de ani de când a plecat la cele veșnice! Ce a prezis Arsenie Boca despre România este absolut ȘOCANT. Citește și rugăciunea către ARSENIE BOCA. Te va feri de rele!

Arsenie Boca s-a stins din viață în data de 28 noiembrie 1989. A fost și este foarte iubit de credincioși, dovadă stau cozile interminabile de la mormântul acestuia, unde mii de pelerini vin zilnic să se roage pentru sănătate, pentru bunăstare etc.

Te-ar mai interesa: S-a aflat secretul siluetei perfecte. Alimentul mi...

Considerat ca cel mai mare duhovnic român al secolului XX, Arsenie Boca s-a stins din viață în data de 28 noiembrie 1989, cu aproape o lună înainte de a pica regimul comunist.

În această zi în calendarul ortodox este trecut Sfântul Cuvios Mucenic Ștefan cel Nou.

De altfel, cei doi au multe lucruri în comun printre care dragostea de pictură sau faptul că au fost persecutați și hărțuiți de autorități.

Arsenie Boca a fost a fost îngropat la Mânăstirea Prislop. Sunt multe legende care circulă despre el, inclusiv s-a spus că a știu când va muri.

„Mai sunt trei calendare. Nicio zi din 1990!”, le-a spus el unor credincioși, conform știrile Kanal D.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Toată lumea slăbește cu aceste ...

Iată ce a prezis Arsenie Boca

Mii de pelerini vin zilnic la Mânăstirea Prislop și spun că odată ce trec pe acolo, Aresenie Boca îi ajută. Sute de oameni s-au vindecat de boli după ce au trecut pe la mormântul acestuia, atât de cunoscut.

Înainte să moară Arsenie Boca a făcut o sumedenie de preziceri. Sfântul părinte al Ardealului ar fi a pictat scena în care Sfântul Ștefan cel Nou este osândit.

Arsenie Boca ar fi scris deasupra picturii data la care va muri și el.

Te-ar mai interesa: Care este legătura dintre kilogramele în plus și t...

Acesta a făcut câteva precizări și despre viitorul României. Mai exact, acesta ar fi făcut previziuni sumbre precum faptul că România va fi ocupată de Rusia, Ungaria și Bulgaria, însă aceste țări vor fi loviți de „bolovani de foc”.

O altă prezicere sumbră se referă la București. Părintele Arsenie Boca ar fi spus că orașul ar mai avea dreptul la o singură greșeală, potrivit cancan.ro

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj pentru ministrul Sănătății: „V...

„S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo”, a spus Arsenie Boca.

Totul se va rezolva cu ajutor divin

Arsenie Boca a mai spus că pentru români vor veni zile grele, însă totul se va rezolva cu ajutorul divin.

„Vor veni timpuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte.

Te-ar mai interesa: Greșeli pe care le faci când iei medicamente. Vă p...

Vor cădea și cei aleși, îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune multe impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul”, a mai prezis Arsenie Boca.

Rugăciune către Arsenie Boca

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric.

Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin”, notează România.TV.net.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private