marți, noiembrie 30, 2021

Apropierile intime, mângâierile, săruturile fierbinți și complicitatea în pat sunt doar câteva dintre ”bunele practici” în dormitor.

Sexologii au dezvăluit câteva poziții de sex care garantează orgasmul.

Te-ar mai interesa: Sfântul Andrei, tradiții, obiceiuri și supersitiți...

Practicându-le, veți avea o viață sexuală împlinită.

Pentru un climax de zile mari, iată care sunt cele mai bune poziții de amor, potrivit sfatulparintilor.ro.

Pozitia fluturelui sau a misionarului modificata. Femeia este asezata pe spate, iar soldurile sunt pe marginea patului in timp ce barbatul o penetreaza din picioare. Apoi ea isi pune picioarele pe umerii lui, iar soldurile sunt putin ridicate. Acest unghi este excelent pentru stimularea cervicala cu o penetrare profunda ce poate produce o orgasm vaginal si uterin intens. Cu o penetrare mai putin adanca, barbatul poate stimula punctul G.

Tehnica

Te-ar mai interesa: 39 de români vor ajunge în România mâine, din Afri...

aliniamentului coital modificata. Cuplul porneste din pozitia misionarului. Odata ce femeia este penetrata adanc, el ii permite sa-si stranga picioarele astfel incat ea sa se afle intre picioarele lui. Apoi barbatul isi shimba centrul de greutate in fata si, prin urmare, erectia lui preseaza si-i stimuleaza clitorisul pe masura ce se misca. Aceasta pozitie este excelenta pentru femeile ce prefera stimularea clitoridiana in timpul penetrarii pentru a ajunge la orgasm.

Purtarea sceptrului. Oricare dintre parteneri poate folosi tehnica, desi mana persoanei de dedesubt poate apela la ea mult

Te-ar mai interesa: Președintele Biden: Vaccinarea întregii lumi, nece...

mai usor. Formeaza un inel din degetele aratator si cel mare in jurul penisului, la baza acestuia. Apoi trage in jos pielea pana cand capul organului genital este total expus. Aceasta miscare creste sensibilitatea penisului, in acelasi timp insa, il poate ajuta sa mentina erectia. Incepeti penetrarea cu degetele in jurul penisului pentru a-i creste lui placerea.

Pe masa. Femeia este intinsa pe o masa, iar barbatul o penetreaza stand in picioare. Barbatul este cel care detine controlul in totalitate, el este el care decide cat de adanc merge sau ritmul actiunii. Va puteti uita unul in ochii

Te-ar mai interesa: Simptomele neobișnuite ale infecției cu varianta O...

celuilalt in timp ce faceti dragoste. Si nu, nu este acrobație, ci intimitate. Este una dintre cele mai sexy poziții de amor, unde femeia își simte bărbatul dominând, iar acest lucru va fi incredibil de excitant.

Te-ar mai interesa: Omicron, pe cale să provoace o nouă pandemie?! Med...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri