vineri, martie 24, 2023

Căldura insuportabilă te poate determina să renunți la viața intimă, cu gândul că transpirația excesivă și lipsa aerului îți pot lăsa amintiri urâte.

Sexul este un mod de a te elibera de stres și canicula poate da peste cap multe planuri.

Pe de altă parte, atunci când afară este cald, pielea este mult mai expusă și devine extrem de excitantă. Conform unui studiu efectuat, în luna iulie se face mai mult sex decât în tot anul. Iar un alt studiu australian arată că oamenii au mai mulți parteneri sexuali vara.

Te-ar mai interesa: Medic: Cele mai bune și „cele mai proaste...

E greu când curg apele pe tine să te mai gândești la sex de calitate. E bine să dai drumul la aer condiționat, dar tot transpiri în contactul piele pe piele, iar acel aer rece chiar te poate indispune sau poate crea o problemă de sănătate, cum ar fi durerea de cap sau de spate.

Uneori e atât de cald încât e suficient doar să stai în picioare, așadar expertul sexolog Vanessa Marin, din Los Angeles, a dezvăluit cele mai bune poziții de sex, atunci când afară este caniculă.

Poziția care permite penetrarea din spate. Este ideal să se reducă mult contactul piele pe piele, așadar această poziție este ideală vara.

Te-ar mai interesa: Curățați-vă colonul și ardeți grăsimile cu aceast ...

Atingeți cu mâinile corpul partenerei/partenerului. Dacă este prea cald petru un efort intens ca sexul, ramâneți întinși, relaxați și satisfaceți-vă reciproc cu ajutorul mâinilor. Va fi o experiență super excitantă.

Schimbați decorul. Luați-vă o cameră la hotel, va fi răcoare și incitant.

Găsiți o terasă răcoroasă. Plajă, terasă, o deschidere la lac, dar care să vă ofere intimitate. Este excitant să faci dragoste seara, în aer liber, când adie vântul, dar atenție mare să nu aveți spectatori. Stresul că vă vede cineva ar putea tăia cheful de sex, așadar căutați responsabil acel loc intim în care să aveți o amintire de neuitat.

Te-ar mai interesa: Medic oncolog: 10 moduri de a reduce riscul de can...

Faceți sex la duș. Este o adevărată răcorire senzuală, să faci duș cu partenerul. Ideile sunt nenumărate, începeți să vă spălați reciproc, dar mare grijă să aveți un covoraș antiderapant, nu vreți să cădeți în baie!

Dublați rezerva de gheață. Dacă atunci când faceți dragoste vă aduceți și o rezervă zdravănă de gheață, partida va fi mai mult decât excitantă. Plimbați un cub rece pe corpul partenerei sau a partenerului, o veți face să țipe de plăcere și, în același timp, o răcoriți.

Te-ar mai interesa: Atenție! Riști închisoare dacă mai rupi aceste PLA...

Introduceți jucăriile sexuale. Vara, efortul se resimte mai intens, așa că puteți aduce ajutoare. Jucăriile sexuale vă vor ajuta să nu mai depuneți atât efort, vă dă posibilitatea unui răgaz incitant.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private