luni, mai 16, 2022

4 tratamente cosmetice. Fiecare femeie de peste 50 de ani poate să scape de 10 ani de pe față.

Există ceva mai frustrant decât mărcile de frumusețe care promovează promisiuni goale? Un exemplu excelent în acest sens este un brand care își prezintă produsul ca fiind cel mai bun lucru pe care îl puteți folosi pentru a vă lua decenii de pe față. Pentru început, nu este nevoie să îndepărtezi viața de pe față. Toată această viață este ceea ce îți oferă strălucirea ta unică.

Te-ar mai interesa: „Nu mi-am putut înghiți saliva”. Semne și simptome...

Există diverse mărci din industria frumuseții care le promit femeilor că brandul lor le-ar ajuta să arate mai tinere. Femeile ar trebui să fie conștiente că fiecare rid de pe față, fiecare imperfecțiune adusă pe chip de trecerea timpului are în spate o poveste, un sens. Pentru femeile care își doresc să arate mai tinere, scopul nu ar trebui să fie niciodată să se transforme într-o persoană complet diferită, ci să îmbunătățească ceea ce are și să se simtă perfect.

„Dacă nu vrei să recurgi la intervenții chirurgicale sau la injecții pe față, există cu adevărat remedii naturale pentru o piele cu aspect mai tânăr pe măsură ce îmbătrânim?” spune expertul în frumusețe naturală și sănătate Sally Moores la The Happy Sage.

Te-ar mai interesa: Obiceiul nesănătos din timpul mesei care duce la c...

„Răspunsul este da, dar trebuie să-ți păstrezi așteptările realiste. Nu vei obține același aspect dintr-un tratament naturist pe care îl obții dintr-un lifting facial, dar dacă vrei să îmbătrânești frumos, atunci există tratamente naturiste care sunt extrem de eficiente.”

Iată patru tratamente cosmetice pe care Moores le recomandă fiecărei femei de peste 50 de ani să încerce să aibă o piele mai strălucitoare.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: această băutură îți crește imunitat...

Exfolierea pielii: Cum se face corect si cand poate deveni nociva pentru sanatate

Exfolierea

Exfolierea ajută la rafinarea suprafeței pielii prin îndepărtarea celulelor moarte și uscate, spune Moores. „Poate ajuta la desfundarea porilor, stimulând circulația și ajutând la stimularea colagenului, menținând pielea flexibilă. Folosit după curățare, ajută și produsele cu ingrediente active să pătrundă mai bine. Pe măsură ce îmbătrânim, refacerea pielii încetinește și nu există nicio vârstă la care ar trebui să încetezi exfolierea.”

Te-ar mai interesa: Vă învinețiți ușor? Iată ce boală gravă poate ascu...

Mască LED pentru față si gat

Tratamente cosmetice. Mască de față cu LED

Le-ați văzut pe rețelele sociale: sunt dispozitive portabile care emit de obicei lumină roșie, albastră sau violetă pentru a ajuta la ridurile sau acneea. Se spune că aceste măști de față cu LED măresc producția de colagen și diminuează aspectul liniilor fine și al ridurilor, ajută la pigmentare și acnee și îmbunătățesc starea generală și aspectul pielii, confirmă Moores.

Te-ar mai interesa: FDA a aprobat un nou tratament pentru tratarea dia...

„De obicei, constau din lumini colorate diferite, cum ar fi roșu și albastru, stabilite la lungimi de undă diferite, care pătrund în piele la diferite niveluri”, spune Moores. „Măștile cu lumini funcționează, dar trebuie folosite în mod regulat, iar efectele lor se cumulează în timp.”

Burt's Bees Bakuchiol Benefits For Skin | POPSUGAR Beauty

Bakuchiol

Sunteți sensibile la retinol? Încercați să utilizați un ser care conține bakuchiol sub crema hidratantă. „Bakuchiol imită efectele retinolului pentru a elimina liniile și ridurile, netezi suprafața pielii, reduce pigmentarea și strânge porii”, spune Moores. „Este și antiinflamator. Nu numai că bakuchiol este extrem de eficient, ci nu are risc de arsuri ale pielii și este, de asemenea, sigur de utilizat în timpul zilei.”

Test și comparație ionică de magneziu »Top 12 în 2021

Tratamente cosmetice. Magneziu ionic

Pielea frumoasă chiar începe din interior. „Luați un supliment ionic de magneziu”, spune Moores. Magneziul este al patrulea cel mai răspândit mineral din organism și responsabil pentru funcționarea corectă a peste 700 de enzime și totuși peste 70% din populație are deficit în el.

Acest lucru se întâmplă dintr-o varietate de motive, de la lipsa de magneziu din alimente până la excesul de calciu și zahăr din dietele noastre. Magneziul ionic este într-o formă care poate fi absorbită direct în celulele corpului și, din cauza modului în care este absorbit, nu există efect laxativ.

Telomerii, care sunt structuri de la vârfurile cromozomilor, sunt cheia îmbătrânirii țesuturilor, iar magneziul ajută la prevenirea deteriorării telomerilor. De asemenea, doctorii cred că nivelurile adecvate de magneziu înseamnă o hidratare celulară mai bună și o sănătate celulară care îmbunătățește liniile și ridurile de pe piele.

Aceste patru remedii simple și naturale — ar putea aduce rezultate mari atunci când vine vorba de îngrijirea pielii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private