miercuri, decembrie 2, 2020
Irina Lungu

V-ați pus vreodată problema să faceți dragoste fără a vă da hainele jos? Pentru că ce înseamnă, de fapt, a face dragoste? A te conecta cu partenerul/partenera, de a te armoniza, fără să fie obligatoriu să te dezbraci.

Se spune că dacă nu vin și sufletele la întâlnire, trupurile se întâlnesc degeaba. Dragostea adevărată nu are pretenții. Îți dă senzația că ceva e ușor, chiar dacă e greu.

Iată cum poți face dragoste cu iubitul sau iubita ta fără a-ți da hainele jos

Să aveți aceleași hobby-uri. Călătorii, sport, pasiuni comune, sunt atâtea lucruri care vă apropie la nivel mental și deveniți de nedespărțit. Condiția este ca pasiunea să fie autentică, nu doar ca unul dintre parteneri să o urmeze fiindcă o preferă și celălalt.

Să fiți iubitori unul cu celălalt. Să vă țineți de mână, să vă îmbrățișați, să vă cuibăriți unul în altul, să vă sărutați sunt metode minunate de a vă arăta iubirea. Puteți să vă faceți surprize drăguțe, să vă lăsați bilețele pe pernă, ca celălalt să vadă cât prețuiți timpul petrecut împreună. Ne simțim iubiți când ne atingem, de aceea e minunat să ne atingem și mental, iar afecțiunea ne deschide calea spre inima celuilalt.

Fiți cei mai buni prieteni. Prietenia să fie fundația iubirii voastre. Prietenii se respectă, se prețuiesc și, în general, au valori comune. Dacă stăm să ne gândim, nu tot acestea sunt principiile sănătoase pentru o relație sentimentală reușită?

Conectați-vă prin intermediul mâncărurilor. A găti pentru cineva trebuie să fie un gest de iubire. Trebuie să adaugi iubire în mâncare pentru a fi gustoasă, hrana ne este combustibil, presărată cu iubire e magică. Femeile adoră bărbații care gătesc, iar uneori, iubirea trece și prin stomac. Gătiți cu dragoste pentru iubirea voastră, e ceva ce vă va apropia.

Comunicați deschis unul cu celălalt. E vital să poți fi sincer, comunicarea deschisă este un balsam pentru doi oameni care împart o relație. Fiți sinceri în legătură cu lucrurile care vă sperie, permiteți-vă să fiți vulnerabili unul în fața celuilalt, așa vor dispărea obstacolele dintre voi.

Parteneri