vineri, mai 20, 2022

A dat jos 40 de kilograme! Cum a slăbit, de fapt, Minodora? „Mănânc absolut orice, inclusiv dulce, dar cantitățile mele sunt foarte mici”.

Au fost ani de zile în care a slăbit, s-a îngrășat, iar a slăbit și apoi s-a îngrășat și mai mult. Minodora a recunoscut mereu etapele prin care a trecut și nu a ascuns niciodată modul în care a ales să piardă kilogramele nedorite.

Cum își menține Minodora greutatea după ce a slăbit 40 de kilograme: "Mănânc de toate" | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Minodora a renunțat la deprinderea de a mânca

Cântăreața a dezvăluit recent că a ajuns la greutatea dorită şi anume 60 de kilograme. După ce şi-a operat stomacul, vedeta se întreţine cu sport şi masaj, pentru a îndepărta surplusul de piele.

Te-ar mai interesa: Radiografia la rece a unei realități dure: pandemi...

„Forma este cea pe care am plănuit-o de doi ani de zile, deja, din 2019. Eu am slăbit aceste 40 de kilograme în doi ani de zile, nu de ieri până azi. Omul gras întotdeauna ciugulește. Vorbesc din proprie experiență. Chiar dacă nu ai poftă de mâncare, bagi în gură! Este o dependență, ceea ce nu este ok.

Atât timp cât nu mai am poftă de mâncare sau nu îmi mai este atât de foame, am renunțat la deprinderea de a mânca”, a mărturisit Minodora în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Sportul este nelipsit din rutina zilnică a Minodorei, dar nu se extenuează cu antrenamente dure.

Te-ar mai interesa: Dacă aveți această grupă de sânge, ar trebui să vă...

„Cu sportul nu e foarte greu. Bandă, pas alergător, cu săculeți de 1kg la picioare, cu (gantere de) 1kg și 1 kg în mâini, o oră și mă uit la televizor. Cardio și abdomene, plus exerciții pentru coapse pe care mi le-am întipărit foarte adânc în minte de când am colaborat cu Cori Grămescu.”

Minodora, transformare spectaculoasă, după ce s-a apucat de dietă. Artista cântărea 98 de kilograme

„Mănânc absolut orice, inclusiv dulce, dar cantitățile mele sunt foarte mici”

Chiar dacă operaţia de stomac nu a fost una uşoară, a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Acum, nu se mai abţine de la niciun aliment, însă ţine cont de cantitate, pentru a fi sigură de faptul că nu se va îngrășa din nou. Vedeta a mai dezvăluit faptul că folosește constant picături care îi taie pofta de mâncare.

Te-ar mai interesa: Alimente cu efect antidepresiv. Cum te va ajuta al...

„În 2017 am făcut operația de stomac. Am slăbit cu operația 15 kg și după un an și jumătate m-am îngrășat opt/nouă kg. Toate doamnele și domnișoarele mă întreabă cum am slăbit. Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele, însă este foarte greu pentru că eu am dat foarte multe kg jos, de la 100 de kg sunt la 62 acum, merg spre 60 de kg.

Te-ar mai interesa: Omega 3 poate ajuta la reducerea acneei. 6 benefic...

Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară, să știți! Este o frustrare în permanență pentru că nu mai poți mânca, mănânci foarte puțin. Dacă mănânci încontinuu așa cum am mâncat eu, din nou ți se mărește (n.r stomacul) și din nou te îngrași.

Vreau să le povestesc fetelor că eu mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă și cu pâine, pentru că îmi place, eu sunt bănățeancă.

Te-ar mai interesa: După 16 ani, fetele nu mai au nevoie de permisiune...

Mănânc absolut orice, inclusiv dulce, dar cantitățile mele sunt foarte mici, foarte, foarte mici, atât cât să îmi fac pofta și totodată din Italia, nu din România, folosesc niște picături care mi-au tăiat pofta de mâncare și de dulciuri. Cred că acest lucru m-a ajutat foarte tare”, a declarat Minodora, potrivit Antena Stars.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private