marți, ianuarie 31, 2023

A făcut accident în Dubai. Fostul preot Daniel Balaș a fost șocat de reacția firmei de la care închiriase bolidul de lux. Ce spune controversatul fost preot:

Fostul părinte Daniel Balaș, devenit cunoscut în mediul online pentru criticile aduse la adresa Bisericii și a unor fețe bisericești, se află în concediu, în Dubai, de aproape o lună.

Și de acolo, din Dubai, el continuă să-şi ţină urmăritorii la curent cu toate experienţele pe care le trăieşte, unele dintre ele pline de adrenalină.

Te-ar mai interesa: Cătălin Scărlătescu, momente cumplite la „America ...

Le povestește cu umor, în clipuri filmate și postate pe rețelele de socializare.

Vacanța în Dubai i-a adus un eveniment mai puțin plăcut, fostul preot  având un accident rutier. El şi-a închiriat, pe perioada şederii, trei bolizi de lux câte unul la trei zile.

Ghinion! N-a știut că Ferrari are tracțiune pe spate și…

Numai că a treia oară, în loc să fie cu noroc, a fost cu mega-ghinion.

Tânărul nu şi-a dat seama că Ferrariul are tracţiune pe spate, aşa că atunci când a accelerat, s-a învârtit de mai multe ori în loc în mijlocul străzii, apoi s-a oprit într-o altă maşină parcată.

Însă ceea ce a fost cu adevărat şocant pentru Daniel Balaş a fost comportamentul celor de la firma de la care a închiriat maşina.

Te-ar mai interesa: Secretele naturii! Ceaiurile minune care curăță fi...

Nu doar că nu i s-a reproşat nimic, nu doar că nu a fost pus la plată, dar i s-a şi dat pe mână un al patrulea bolid de lux nou-nouţ care să-l înlocuiască pe cel lovit. Interesant, nu-i așa?

Mercedes G Class și Lamborghini Huracan EVO au scăpat. Ferrari 488 a fost făcut praf…

„În fiecare zi cât am stat în Dubai mi-am închiriat câte o maşină foarte şmecheră. În primele trei zile, mi-am închiriat Mercedes G Class, în următoarele zile mi-am închiriat Lamborghini Huracán EVO şi-n astea două zile îmi închiriasem un Ferrari 488.

Te-ar mai interesa: Dezvăluiri tulburătoare despre Zoia Ceaușescu: ...

Din păcate, am făcut accident cu Ferrari, l-am tăvălit, l-am făcut praf şi l-am sunat pe băiatul de la care am închiriat şi i-am zis că am făcut accident.

A venit, s-a uitat, a fost vina mea. Dar în loc să mă certe, maşină de sute de mii, mi-a zis: ‘Eşti bine? Stai liniştit, nu-ţi face griji, e în regulă, tu cum te simţi?

„Ai omorât pe cineva?”

Ai dat în cineva, ai omorât pe cineva, s-a întâmplat ceva?’ Zic: ‘Nu, am intrat într-o altă maşină, s-a întors maşina de vreo două, trei ori’.

Te-ar mai interesa: Ce boli ascunde un metabolism lent? Semnele la car...

Ei în momentul ăla au venit la mine, m-au luat, m-au dus la hotel şi mi-au zis că îmi vor da altă maşină zilele astea cât aveam închiriat Ferrariul, că plătisem pentru el, de fapt.

Doamne, ce oameni de calitate! Acum, mulţi vor spune că Dumnezeu mi-a trimis o încercare. Nu, Dumnezeu nu trimite accidente. Neatenţia noastră costă. Pe mine nu m-a costat nimic.

M-a impresionat cât bun simţ au oamenii ăştia. Păi dacă îi făceai unui român aşa, ăla te împuşca. Mi-a zis băiatul: ‘Nu, am CASCO pe maşină, nu-ţi face probleme, bine că eşti sănătos’. Şi ce credeţi?

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 ianuarie 2023. Astrolog: Trebuie să al...

A venit cu o bijuterie de maşină”, a mai spus fostul preot, citat de România TV.net. 4

Greu de crezut, nu-i așa? Oare în România ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi venit cu mașina de câteva sute de mii de euro făcută praf…?

Ei bine, s-ar părea că Dumnezeu i-a purtat de grijă fostului preot și nu doar că a scăpat teafăr din accident, dar nici n-a fost nevoit să plătească ceva.

Recent, fostul părinte desființa parastasele și obiceiurile pe care le consideră total inutile. Mai multe detalii aici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private