Sari la conținut

Filmul „Moartea domnului Lăzărescu” pare mai actual ca oricând… Un bărbat de 63 de ani a murit la Spitalul de Urgență! Ce s-a întâmplat…

Criza spital
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
ASSMB, semnal de alarmă:
Filmul „Moartea domnului Lăzărescu” pare să fie mai actual ca oricând… Un bărbat a murit la Spitalul de Urgență! Ce s-a întâmplat cu bărbatul găsit inconștient în toaleta Spitalului de Urgență. Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze, dar…

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit miercuri dimineață în toaleta Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, relatează România TV.net.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost găsit inconştient de un angajat al spitalului, care a alertat medicii. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Bărbatul venise la spital să folosească toaleta, nu la consult…

„În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar.

O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Menționăm că bărbatul nu venise la pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Tg-Jiu, citat de România TV.net.

Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace, mai notează România TV.net.

„Moartea domnului Lăzărescu” pare să fie mai actual ca oricând…

Interesant este cum de se știe clar că nu venise la consult, ci doar să folosească toaleta. Poate venise chiar la consult, cu o urgență, dar cum timpul de așteptare este mare – se așteaptă chiar și ore în multe cazuri la „urgență”!, nu-i de mirare că omului i s-a făcut rău.

Să mori într-un spital de urgență pare să nu mai fie atât de ciudat într-o țară ca România, țară în care filmul „Moartea domnului Lăzărescu” pare să fie mai actual ca nicicând!

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: