vineri, ianuarie 27, 2023

A jucat în DIE HARD, dar a murit la doar 66 de ani. Îndrăgitul actor avea probleme de sănătate și se vedea. În ultimul timp, era tot mai slăbit…

Devenit celebru după rolurile avute în filmele „Top Gun” și „Die Hard”, actorul Clarence Gilyard Jr., a murit la vârsta de 66 de ani, potrivit The Sun.

Îndrăgitul actor s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate timp îndelungat înainte să moară.

Te-ar mai interesa: Medic român: Cura cu apă alcalină combate orice bo...

A avut o carieră de peste 30 de ani

Clarence Gilyard Jr., care l-a interpretat pe hackerul Theo în filmul „Die Hard” și pe Marcus „Sundown” Williams în filmul „Top Gun” din 1986, a avut o carieră de peste trei decenii. Sundown a fost primul său rol într-un film.

Cauza decesului său nu este cunoscută deocamdată, însă actorul s-ar fi confruntat o perioadă îndelungată de timp cu probleme de sănătate, notează Impact care citează The Sun.

Era și profesor de teatru

În televiziune, Clarence Gilyard Jr. a jucat alături de Andy Griffith în drama juridică „Matlock”, între anii 1989 și 1993, apărând în 85 de episoade în rolul detectivului particular Conrad McMasters.

Te-ar mai interesa: Remedii pentru curățarea colonului. Ovidiu Bojor: ...

Apoi, în perioada 1993 – 2001, Clarence Gilyard Jr. a jucat alături de Chuck Norris în rolul lui Jimmy Trevette în serialul „Walker, poliţist texan/ Walker, Texas Ranger” de la CBS.

„Avea multe talente extraordinare și era extrem de cunoscut în cadrul universității prin dedicarea sa pentru predare și prin realizările sale profesionale.


Generozitate nemărginită

Generozitatea sa era nemărginită – era întotdeauna gata să contribuie la proiecte și spectacole, oricum ar fi fost posibil.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre sforăit și boala Alzheimer. Tulbur...

Ne amintim de Clarence cu bucurie și recunoștință pentru tot ceea ce a contribuit la Colegiul de Arte Frumoase, la comunitatea UNLV și, prin realizările sale personale impresionante, la întreaga lume.”, a spus decanul, potrivit deadline.com.

Președintele catedrei de film a UNLV, Heather Addison, le-a inspirat putere celor din jur și că ori de câte ori era întrebat cum se simte, actorul răspundea că se simte „binecuvântat”.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Acestea sunt cele mai bune alimente ...

Plecat destul de repede la cele veșnice, actorul lasă în urma sa roluri bine jucate și generații de actori pe care i-a pregătit ca profesor de teatru.

Odihnă în pace și în lumină! REST IN PEACE…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private