joi, aprilie 9, 2020

A murit al șaselea pacient cu coronavirus. A fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este al treilea pacient care a murit astăzi. Ceilalți doi sunt doi pacienți din Suceava, un bărbat de 71 de ani și o femeie de 72 de ani. 

Persoana este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI. Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Citește și: La ce sa te astepti daca te-ai infectat cu noul Coronavirus. Ce se intampla in organism

Al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19) a avut loc tot azi. Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020.

În această dimineață a fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

Citește și: Covid-19 la unul dintre cele mai importante ministere din România! Un angajat este infectat

Până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). Șase persoane au murit, trei ieri, 22 martie și trei azi, 23 martie.