luni, iulie 6, 2020

Cristina Țopescu lasă multe semne de întrebare în urma sa, după ce a murit singură, în casa sa de la Otopeni, iar apropiații spun că avea depresie.

Apropiații Cristinei Țopescu spun că jurnalista avea depresie, mai ales după decesul tatălui său, persoana care îi fusese cea mai apropiată din lume.

Cristian Țopescu reprezenta echilibrul său, iar viața Cristinei nu s-a mai redresat după pierderea părintelui său.

Citește și:

De aceea, din ce în ce mai mulți oameni se întreabă? A murit jurnalista de moarte bună sau s-a sinucis?

Boala gravă de care suferea ar fi putut să o facă să își ia viața. Lucru dezvăluit de una dintre cele mai bune prietene ale prezentatoarei TV, medicul oftalmolog Monica Pop, potrivit cancan.ro.

„As fi vrut sa nu am ocazia niciodata sa vorbesc despre asa. Cand a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. In aceeasi perioada a mai pierdut si doi caini. Cristina era o singuratica, asa a fost dintotdeauna. Are doi frati, care nu stau in Bucuresti, mama care sta in Germania. A fost prima data cand nu mi-a raspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Craciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatalui sau. Am mers cu ea la spital de cateva ori, cand era internat domnul Topescu, el se bucura foarte mult cand o vedea. Am fost de cateva ori la cinematograf împreună, ea alegea intotdeauna filmul si avea alegeri foarte placute. Ea era o artista in felul ei”, a declarat, îndurerată, medicul Monica Pop.

Citește și:

Rezultatul expertizei medico-legale va face lumină în acest caz.

Parteneri